Aktywne Wpisy
Cinoski +88
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
TeselACC +93
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
Zastanawiam się nad takim urządzeniem (V5 Pro?). Załóżmy do 170$, ponieważ chciałbym aby pod moją nieobecność w domu - po prostu pozamiatał/przetarł podłogę.
Dość szybko zbiera mi się w mieszkaniu kurz i praktycznie codziennie trzeba sprzątać, więc liczę, że takie urządzenie ułatwi trochę życie.
#aliexpress #pytanie
Nie ma takiego problemu, one co jakiś czas zmieniają tryby pracy i jak włączy się tryb "przy ścianie" to musi wyjechać.
Jak radzi sobie z kurzem? Używasz codziennie? Trzeba dodatkowo zamiatać?
Która wersja będzie najlepsza do domu z dywanami? Dywany zwykle z krótkim włosem. Da radę wjechać z podłogi na dywan?
Zdjęcie 2
uzwaam codzennie nie trzeba zamiatać. raz na jakiś czas sprzątam tylko miejsca gdzie nie ma szans wjechać.
@gabdziol
ja nie ma dywanów (tylko kilka malutki dywaników) na innych forach mówili, że z sierścią i dywanami turboszczotka robi dobrą robotę wiec w te modele celuj.