Aktywne Wpisy

InnyWymiar90 +53
Na nocnej nikt nie zauważy
źródło: Xxxxxxxxxxxx
Pobierz
dariusz44 +209
Nauczyłem dzisiaj mojego 12 letniego syna obsługiwać kosiarkę. Skosił cały ogród, ja w tymczasie z czasie z młodszą córką grzebaliśmy w ziemi, sadziliśmy krzaki. Potem poszliśmy na plac zabaw, huśtaliśmy się na huśtawce. Moje dzieci potem uczyły mnie jeździć na deskorolce. Przeżyłem. Poszliśmy do skelpu, kupiliśmy lody. Potem dalsza jazda na deskorolce, hulajnodze. Śmialiśmy sie cały dzień. Mój syn powiedział ze jestem sigmą, moja córka rechotała. Na kolację zjedliśmy kebsa z sosem

Powiedzcie mi jedną rzecz jakim trzeba być naiwnym i głupim żeby pchać się w VR ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Ile osób ma te hełmy w Polsce z 10 xD a na świecie z 100k? xxxxxxxxxxDDDD z czego większość jest w sklepach xD.
Wy tłumaki xD
Pchanie się w VR może mieć jeszcze inne podłoże, właśnie ze względu na brak dużej konkurencji w tym
Mnie tylko ciekawi jedna rzecz jak bardzo uderzy w Cryteka ta farsa z VR. Widziałem że mają parę jeszcze projektów ale nie wiem czy to nie będzie gwóźdź do trumny tej firmy. I zostanie tylko Unity/UE4 no i niby Lumberyard ze wcześniejszym bildem CryEngina ale szkoda by było pracy inżynierów, ale może sami sobie na to zapracowali...
źródło: comment_MAFVws3mer0ByS9e4FHMCXiBXK51zLHL.jpg
PobierzPomysł spoko, ale technologia jeszcze nie była gotowa. W końcu popatrz na dzisiejsze telefony, spokojnie dźwigają gry 3D, więc masz przykład na to jak telefon z powodzeniem może stać się konsolą.
To samo dotyczy VR, technologia jest droga, zawodna, niedokładna
@Bone_: o nie, przegryw z wykopu zdemaskowal swiatowy spisek xD
Oczywiscie, jak wiadomo, kazdy biznes polega na wchodzieniu na gotowy rynek xD
0% Fabuły 0% gamplaya. i najlepiej czas gry tak z 3h bo do 2h można odać na steamie nosz #!$%@?....