Aktywne Wpisy
Beesly +4
Jest tu ktoś, komu udało się wyleczyć chrapanie? Jak do tego doszliście?
Mój niebieski tak chrapie, że odkąd urodził nam się bobas śpimy w osobnych pokojach bo stary nas budzi chrapaniem xD dopóki nie mieliśmy dziecka spałam w stoperach, no ale teraz nie mogę ze względu na dziecko, wiadomo. No i męczy nas to osobne spanie już ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedzcie proszę czy udało się komuś z
Mój niebieski tak chrapie, że odkąd urodził nam się bobas śpimy w osobnych pokojach bo stary nas budzi chrapaniem xD dopóki nie mieliśmy dziecka spałam w stoperach, no ale teraz nie mogę ze względu na dziecko, wiadomo. No i męczy nas to osobne spanie już ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedzcie proszę czy udało się komuś z
NieUmiemSalta +33
Jechałem w Rookies. Wyścig do zapomnienia. Na starcie druga linia od końca. Pierwsze okrążenie większość pokonała w miarę spokojnie, ale było parę spinów. Na jednym okrążeniu ping poszedł w czerwone, potem wrócił do normy, ale skakał po torze ktoś inny przede mną, więc zwolniłem. Awansowałem w okolice 8/9 miejsca, potem nagle zrobiło się pusto. Zrobiło mi się cieplej dopiero w okolicach 8 kółka, gdy @paramite zaczął robić PB jeden za drugim. I zaczęło się. Spin, stracona pozycja. Kolejny spin. Potem trochę akcji - zbliżam się do @KYCu , który ostatecznie zjeżdża na pit stop. Sam na wjeździe do pitów dostałem drive-through, jak wielu innych. Zatankowane, opony nie zmienione. Może da się jechać? Nie da się. Kolejny pit stop, zamian opon, oczywiście na niewłaściwą mieszankę. Zbliża się @skethoo i oczywiście straszy PB kilka sekund lepszym od mojego. Gdy już widziałem go w lusterkach wpadł w poślizg. Potem mój kolejny spin, następny... Na mecie 13 miejsce. Nie lubię Mugello. ;)
#acleague
Łącznie 4 spiny i kara za speed limit w picie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( dużo osób przekroczyło prędkość na wejściu) .
No i mój słaby wzrok ,który wysiadł po 17 okrążeniach nie dawał mi odpocząć nawet na prostej :D.
Koniec końców jestem bardzo zadowolony kończąc na piątej
Po przeciętnych prequalach pojechałem nawet niezłe kwalifikacje kończąc na P3 i bijąc swój rekord o .3s. Start całkiem płynnie, wytrzymałem na średniej mieszance 14 okrążeń, pit stop i zmiana na nową średnią. Złapałem swoje tempo wyścigowe i awansowałem pozycje mając relatywnie pusty tor przed sobą.
W pewnym momencie zaraz po T1 miałem kilkusekundowego laga, przez co straciłem pozycję na rzecz @podli. Na następnym
Komentarz usunięty przez autora
W Qualu zrobiłem 1 okrążenie po czym wypadłem z toru i z przyzwyczajenia zrobiłem Back To Pit. Oczywiście na tor już nie wyjechałem, ale oczywiście spadłem na sam koniec stawki, chyba 21 byłem.
Start wyszedł mi bardzo dobrze, wyprzedziłem 2 osoby, ale od razu na początku był karambol, więc zwolniłem przepuszczając pewnie sporo osób, ale i tak jechałem jako 17, więc mocno do przodu.
Wystartowałem na mediumach, więc czasy miałem całkiem niezłe, w sumie sporo osób doganiałem, jakieś pojedyncze wyprzedziłem chyba nawet, gdzieś tam po drodze dostałem lekkiego strzała od lawicko, ale jechało się dobrze.
PIT na 16 okr. i oczywiście przekroczenie prędkości, więc dodatkowy przejazd przez
@pajhiwo sorki za kontakt tam na tym przedostatnim łuku przed prostą startową. Wzięło i mnie zniosło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym chyba nikomu nie wadziłem. Kwalifikacjach 14. czas, na mecie 10 :) jestem w sumie zadowolony aczkolwiek śmiało mogłem być ósmy, gdyby nie 3 spiny + kara za prędkość przy wjeździe do pitu
Ważne, że byłem drugi, @tenbatonik był poza moim zasięgiem i olałem chłopaka jak zrobiłem pierwszego spina próbując trzymać jego