Wpis z mikrobloga

@peperepe: Jak można mieć zainteresowania inne niż przeglądanie wykopu i śmieszkowanie, no normalnie beka xD. Nie ma to być jak śmieszkiem poza kontrolo, zawadiakiem, koneserem memów i śmiesznych żartów, śmiejącym się gościem ze wszystkiego i wszystkich. xD no beka w #!$%@? kisne Mireczki xD. Jak można przejmować się czymś xD Wszystko to ulotne, a Marsa zobaczę, tak jak cały wykop na śmiesznym memie. Beka z pasji, zainteresowań xD Piwnica i slang
@Czimchik: ja nie mam zainteresowań, z racji zawodu muszę być na bieżąco z nowościami w sprzęcie it, po pracy lubię sobię pograć albo pogrzebać w sprzęcie, pod maską też bardzo chętnie grzebie, na działce nie wychodzę praktycznie z garażu gdzie mam ławę stolarską, a w wolnym czasie uwielbiam spacerować z psem - jestem bardzo nudnym człowiekiem, lemingiem można powiedzieć, bez zainteresowań
@peperepe: Czy tylko ja kisne z wykopkow podniecających się CALYM TYM IT?!?! Rozumiecie #!$%@? ktos sie interesuje IT i w dodatku pracuje w IT, czyli po pracy interesuje sie praca. Aaaa i jeszcze ma lawe stolarska, rozumiec na dzialce nie, taka lawa stolarska, nie o #!$%@? jak kisne. i całym tym drewnem xDDDD
@peperepe: walenie konia do elona? Wszystko ok z toba? Jakies ukryte pragnienia, czy co?
Gosc robi cos z pasja, ma przy tym fure siana z innych biznesow ktore mu wyszly, jego pasja czyli podboj (mniejszy badz wiekszy) kosmosu tez mu wychodzi. Zrobil konferencje z informacjami o tym co planuje za pare lat, nie obietnice nasa bez pokrycia, po prostu mowi na czym bedzie sie skupial.
Dziwisz sie ze wszyscy ci, ktorzy
Ja tam się nie jaram ale fajna sprawa, takie częste starty rakiet, jakieś w końcu przyspieszenie w odkrywaniu technologii itd. A co do wypraw na Marsa dla każdego niczym ekonomiczne linie lotnicze to raczej daleka przyszłość. Nie wiem, jakbyśmy paliwo pozyskiwali jakieś z innych planet itd. to w sumie możliwe by było. Tyle, że chyba ludzkość sama zdąży się wybić do tego czasu. xP