Aktywne Wpisy
KingaM +157
POLSKIE WESELA TO KWINTESENCJA POLACTWA
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
fenixs +1036
A teraz kwestia samej rozmowy telefonicznej. Czy pytać jak się trzyma (gdzie oczywistym jest ze k#$$a jest dość słabo? Czy poruszać temat śmierci? Czy pytać czy czegoś potrzebuje?
Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji i powiem wam szczerze ze mega boje się tej rozmowy. Że Szymon palnie coś nieprzemyslanego albo kumpel zagnie mnie tak ze nawet słowa nie wypowiem.
Ktoś? Coś? Podpowie co może ułatwić mi jutrzejszą rozmowę?
#pomoc #smutekbardzo #smierc
Komentarz usunięty przez autora Wpisu