Nie będę się zbytnio rozpisywał. Po spacerze, zaszedłem z dziewczynami (córa i żona) do Biedronki po kawę. Przy kasie dostałem ataku wqrwu. Cała ściana przy tejże kasie zastawiona wódą - białą, kolorową, małą, dużą. Ja #!$%@?ę, to aby handlować efajami trzeba będzie ekspozycję i lokal chować jak w sexshopie aby nic nie było widać, a to to co?! Że mniej szkodliwe? Oczywiście wszyscy wiemy o co chodzi i co ustawa ma na celu, ale... brak mi słów. #epapierosy
@kowalik: stary chemik niedawno zapytał w komentarzach czy odwiedzający widzą jakieś różnice po wejściu ustawy. Jeden gość opowiedział jak to straż miejska minęła człowieka palącego (analogowego) papierosa, a przyczepiła się do palącego (wapującego) 2 metry dalej e-papierosa. Dzień dobry, #!$%@?.
@maur: ale widząc taką wystawę wódki czuje się namawiany do jej zakupu. Jak już kiedyś pisałem, jestem alkoholikiem trzeźwym od 10 lat i takie widoki nie są zdrowe dla mojej głowy. Wiec ja się pytam, co jest bardziej szkodliwe?
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
Zaplusuj jeśli nie pobrałeś karty do referendum. Głosowałem chwilę po 7 rano i podobnie jak ja udziału w referendum odmówiła co druga osoba :) #polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
#epapierosy
Dzień dobry, #!$%@?.