Brawo #pekaosa ! Chce zaplacic na stacji i nie dziala wiec wychodze do bankomatu i #!$%@?. Pomyslalem, ze moze mi karte wyczyscili wiec chce sie zalogowac do #pekao24 ale tam tez #!$%@?. #banki #pekao
@maqs7: i w sumie co w takiej sytuacji? Zawsze się zastanawiałem, co się dzieje, gdy nagle nie mogę zapłacić za paliwo które już wlałem do baku, a karta mi nie odpowiada.
@kiedys_bylem_fajny Przypomnialem sobie jedna sytuacje. Kiedys znajomy uswiadomil sobie juz w pracy, ze bedac od rana zaspanym zatankowal i zapomnial zaplacic. Pozniej pracownik mowil, ze zdazyl bo pod koniec zmiany zostaloby to zgloszone na policje. Dlatego mysle, ze nie byloby problemu zeby jechac po pieniadze.
@kiedys_bylem_fajny: ja przypaliłem kiedyś jeszcze bardziej, bo zapomniałem portfela. Na szczęście niemalże pod domem, więc zaproponowałem Pani, że zostawię tel(wyłączony) i skocze po $$$.
Chce zaplacic na stacji i nie dziala wiec wychodze do bankomatu i #!$%@?. Pomyslalem, ze moze mi karte wyczyscili wiec chce sie zalogowac do #pekao24 ale tam tez #!$%@?.
#banki #pekao