Aktywne Wpisy

Itslilianka +680

WedkaKrillsona +135
Była sobie spokojna niedziela...
Odwiedziła z rana nas ciocia i tak se gadamy i jakoś temat spadł na wydatki i mówi do mnie, że chodzę do pracy i na nic nie wydaję bo z rodzicami mieszkam to pannicę bym sobie znalazł jaką, żeby dzieci były. To ja mówię, że nie dla mnie to poza tym wolę wydawać pieniądze na lego i gierki, to ta do mnie, że jak to, przecież gierki nie
Odwiedziła z rana nas ciocia i tak se gadamy i jakoś temat spadł na wydatki i mówi do mnie, że chodzę do pracy i na nic nie wydaję bo z rodzicami mieszkam to pannicę bym sobie znalazł jaką, żeby dzieci były. To ja mówię, że nie dla mnie to poza tym wolę wydawać pieniądze na lego i gierki, to ta do mnie, że jak to, przecież gierki nie

ładowarkę Liitokala lii-100 do ogniw 18650 i innych - 25 zł + wysyłka, ew. odbiór osobisty.
Wołam też #banggood i #aliexpress bo może ktoś będzie zainteresowany.
@ona_czuje_we_mnie_PINIADZ: ładowarka za 17 zł z GB...
Jak idziesz do biedry to stękasz przy kasie, że bułki w lidlu 2 grosze tańsze?
A twoim tokiem myślenia to równie dobrze zawołaj ludzi z tagów #ladnapani i #cycki bo przecież tam też ktoś może zainetersowany tym produktem, żeby zrzucać jpg'i na telefon
Gdybym sprzedawał obraz z cycami na wierzchu to otagowałbym #cycki #ladnapani bo może ktoś z tego tagu