Aktywne Wpisy

hellb0y +198
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka

Freeburger97 +38
Do twojego domu przychodzi #femboy ściąga buty i kładzie tak nogi na stół, co robisz?
źródło: IMG_20240812_160549
Pobierz

Kiedyś codziennie jakieś arbitraże, skoki góra/dół, coś się działo - a teraz? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_AYM8dutYFkR3ndwyEC4qRihdAZFYvnXU.jpg
Pobierzteraz jak bitcoin skoczy o 10 dolców to już jest pompa :D
https://btcvol.info/
Warto wspomnieć że im waluta jest stabilniejsza tym jest bardziej atrakcyjna w handlu. Chociaż równie dobrze ta obecna stabilizacja, to może być cisza przed większą burzą :)
@adrix: cyha żartujesz? Jakiego handlu? Przecież tu nie ma żadnego handlu! Stabilizacja to śmierć dla handlu. Handlu walutą. To są właśnie poglądy mainstreamowe na temat ekonomii. Co w tym dobrego i przede wszystkim dla kogo?
@Amelek: też tak pomyślałem kiedy usłyszałem w 2011 o bitcoin a za 2 lata pociąg już odjechał. Gdybym wtedy wsiadł :/