Wpis z mikrobloga

@Ryshieq: Z ewolucji od małego dratini... taka masa dustu na niego poszła, że głowa mała :( mam jeszcze drugiego dratini 96% iv ale nawet jeszcze nie myślę, żeby ewolować bo tak mnie przeraża ta ilość farmienia jaka będzie potrzebna ;) Jak widać oszczędzanie dustu mi średnio wychodzi ;) Na razie ten musi starczyć.
@weshu: Gratulacje ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mi jeszcze ze 100k expa brakuje do 29. Mój najsilniejszy to Arcanine 2250CP, następne Snorlaxy po 2k CP, więc przepaść w stosunku do Ciebie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@weshu: Ale ładnie dopakowałeś tych kilka poksów... Ja mam Flareony z najlepszym movesetem, ale uznałem, że są niewarte pyłu. To samo Gyarados (na szczęście bez twistera), 2 Poliwrathy, Victreebela i Vileplume'a wylosowałem z tak #!$%@? atakami, że zęby bolą. Jedynie mój Arcanine (2 moveset) wydawał się mi warty dopakowania i ciągłej inwestycji (growlithe na buddym).

Czekam na parę ewolucji, mam blisko kolejnego poliwaga, bellsprouta, może tym razem pójdzie lepiej, może też
@Dryblas: Dlatego własnie słabo staję z dustem bo jak mam ładne IV i pok jest w miarę ok to pakuje ile wlezie :) Flareon idzie na maxa bo to mój jedyny 100% jakiego kiedykolwiek złapałem (ale szkoda, że nie ewolował w Vaporeona :().
@weshu: W takiego też bym pakował ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mój jedyny 100% to Horsea z jajka, która ewoluowała w Seadrę z najgorszym movesetem, co w sumie nie obchodzi mnie za bardzo, bo Seadra nie ma miejsca w tej mecie, ale w drugiej generacji otrzymuje zajebistą ewolucję i mam nadzieję, że będę miał wtedy kosiora ( ͡° ͜ʖ ͡°)