Aktywne Wpisy
aadamovy +27
Jestem żonaty od 2 lat, ogólnie byliśmy razem 9. Przed ślubem spotykaliśmy się po pracy/studiach wieczorami na 2-3 godziny dziennie i tak się to kręciło. Po ślubie mieszkamy razem w mieszkaniu które dostaliśmy od jej rodziców. Z mojej pensji płacimy mieszkanie i żyjemy jej pensje odkładamy. Do odłożonych pieniędzy nie mam dostępu, żona twierdzi że ciężko pracowała na te oszczędnośc,i na kursy do pracy czy PlayStation pożyczałem od znajomych. Żeby z odłożonych

kyIiejenner +77
ocencie moj mejkap dzisiejszy

![Internet jest gorszy niż kiedykolwiek. Co teraz? [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/2c38b7f1b3f54e4712993e911dda64e66497c79ceb5145ee80a656ea9dac9535,q70.jpg)

#ccna #cisco
~Zbigniew Stonoga~
Po rozpoczęciu tak pięknym cytatem opiszę dlaczego.
- Musisz mieć plecy albo szczęście żeby dorwać coś tylko po CCNA, pomijając całkowicie aspekt studiów.
-Na własnym przykładzie co prawda znalazłem pracę już podczas kursu, ale potrafiłem już naprawiać sprzęt komputerowy a to zadecydowało
- pal licho studia, jest duzo roboty gdzie na to nie patrzą ALE pod tym względem nie jest tak kolorowo jak u programistów.
@TheHamlet: Ok, co proponujesz dla człowieka bez studiów oprócz klepania kodu?
@wacek_1984: pan_gacus@tlen.pl
no i zależnie od działki która cię jara lub się opłaca dostosowałbym resztę skilli
Fajnie wypadają sieci + wirtualizacja + administrowanie windowsem/linuxem. To tak dla adminów
Z podstaw dla wszystkich to :
regex
podstawy sql
podstawy git
troubleshooting
Kuźwa ja #!$%@?ę, sądziłem że mnie wysyłasz do helpdesku jako klienta, a nie pracownika xD
Ogólnie to właśnie nie lubię obsługiwać ludzi. Dlatego rozglądam się za pracą w IT.
Tak czy siak dzięki.
@wacek_1984: Serio, będę wdzięczny.
Comptia A+
Comptia Network+
LPIC
I potem dumaj co chcesz robić ;]
@Przegralem_zycie: Panie IT to 80% praca z ludźmi ;P
@TheHamlet: