Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +125
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1305
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ten fason jest z przed dwóch czy trzech lat. Na bank ta kurtka nie jest warta ceny 1660zł i jest to niezła beka.
Dodatkowo takie kurtki znajdziesz teraz w wiekszosci sklepów z modą męska.
Mam praktycznie identyczna kurtkę która kupiłem w Lavard ~3 lata temu. Kosztowała 559,90zł, jakoś tak.
Cena normalna, model juz dosyć stary i jest że tak powiem obyta na ulicach.
Tak btw.
Tak jak pisałem podjedź do jakiegoś pierwszego lepszego centrum handlowego i zobaczysz że w prawie każdym sklepie typu Lavard Vistula Próchnik czy inna masówka znajdziesz prawie identyczne kurtki w cenach 200-400zł.
Pamietaj że tkmax to taki burdel z ciuchami i na bank ta kurtka nie kosztowała 1660zł czy ile tam pisałeś.
Do tego tak jak pisałem wcześniej ten model jest kilkuletni i 2
@Rain_: no tak ze trzy lata już, może i cztery
ale w sumie to raczej były modne niż nadal są