Aktywne Wpisy

120_Dni_Sodomy +10
sracie przed pracą w domu czy w pracy?

xfre +4
Muszę zredukować stanowisko :/ Okazało się, że ukrainiec będący pod moim dyktatem w #korpo to ruski jest co zdobył paszport nielegalnie. Firma jak ogólnie sprzyjająca ruskim, ale zezwoliła na wypowiedzenie mu UoP. Tak więc dziś o 16:00 otrzyma ode mnie fizyczne wypowiedzenie. Co z nim dalej nie wiem...
Problem w tym, że typ jest dobrym pracownikiem. Jedyna wada to, że nie ma szacunku ogólnie do kobiet i to widać w relacjach biurowych...
Problem w tym, że typ jest dobrym pracownikiem. Jedyna wada to, że nie ma szacunku ogólnie do kobiet i to widać w relacjach biurowych...

#pastaoserwerowni #przemyslenia #niewiemjaktootagowac #matematyka
https://pl.wikipedia.org/wiki/Twierdzenie_o_niesko%C5%84czonej_liczbie_ma%C5%82p
@Pndpkf: oj tam, oj tam, czemu zaraz tak pesymistycznie? Może akurat Ci się poszczęści. Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana ( ͡º ͜ʖ͡º)
Użycie słownika byłoby znacznie szybsze. A gdyby się bawić pewnie w jakieś łańcuchy markowa to mogłoby to być jeszcze szybsze.
Wiem że brute force jest fajny i "popularny", ale jest to kompletnie nie optymalna """metoda""" """rozwiązywania""" problemów