@Napiecie: Nie powinno być problemu. Musisz albo podyktować kod i podać numer z orange, na który kod jest wystawiony, albo dać do zeskanowania z telefonu kod QR.
@Ned: a masz może telefon z orange? ;p "Koszt Zgłoszenia (wiadomości SMS) jest zgodny z planem taryfowym Orange obowiązującym Uczestnika." wiec jak cos to moge przelewem / paypalem oddac ta kwote ;]
@ Napiecie, w celu nabycia Biletów Uczestnik powinien przed zakupem poinformować kasjera Kina o udziale w Akcji oraz okazać na wyświetlaczu telefonu kod otrzymany w SMSie.
Rosja? Proszę Cię NATO ich rozjedzie, Rosja strzela z karabinów z 1 wojny światowej nie dadzą rady ( ͡°͜ʖ͡°) póki co to Rosja rucha całą Europę w dupę wielkim czerwonym siusiakiem, a wy nadal wierzycie w wielką zachodnią Europę i NATO? #wojna #ukraina #rosja
Pomyślcie sobie, że mamy teraz tylko cyfrowy pieniądz i pada system lub jest awaria związana z siecią energetyczną. Nie zapłacicie na allegro albo w xkomie za swoje zakupy xD Już u wielu osób jest panika, a to tylko #!$%@? system płatniczy zdechł na kilkadziesiąt minut xD
korzystal ktos?
Jak wyglada to przy kasie w #multikino ?
#orange
Pokazujesz kod na telefonie i tyle.
Tzn jezeli nie mam akurat telefonu w orange a ktos kto ma przeslalby mi tresc tego smsa do mnie?