Aktywne Wpisy
czerwonykomuch +91
35 lat kapitalistycznej propagandy tak bardzo poryło mózgi pracowników, że chcą oni - z własnej woli - spędzać w pracy więcej czasu za to samo wynagrodzenie.
Tak, dobrze czytasz. 23,9% obywateli jest zdecydowanie przeciwna skróceniu tygodnia pracy do 4 dni przy zachowaniu tego samego wynagrodzenia. 15% raczej przeciwna. Wśród trzydziestolatków, którzy powinni już przecież coś tam ogarniać i nie nabierać się tak łatwo na kapitalistyczne brednie, 52% woli pracować dłużej za to
Tak, dobrze czytasz. 23,9% obywateli jest zdecydowanie przeciwna skróceniu tygodnia pracy do 4 dni przy zachowaniu tego samego wynagrodzenia. 15% raczej przeciwna. Wśród trzydziestolatków, którzy powinni już przecież coś tam ogarniać i nie nabierać się tak łatwo na kapitalistyczne brednie, 52% woli pracować dłużej za to
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
How quickly is cash back credited to my account?
Most cash back rewards are credited within 48 hours. Some stores, however, cannot confirm your purchase until the return period has elapsed and may take up to thirty days to confirm your cash back.
Still wondering about a purchase made more than 30 days ago that isn't showing in your account summary? Contact Customer Service.
A
https://www.ebates.com/help/customer_care/wheresmycashback.htm
@dziabarakus
W zeszły czwartek kupiłem telefon z banggood z ebates i dzisiaj wypełniłem formularz i mam juz naliczony cashback
Musze kiedyś coś kupić i zostawić jak jest, zobaczę czy naliczą z automatu...
Nie ma znaczenia, jak kupowałem w zł i podałem taką jak powinna być w USD według BG z dnia zakupu i łyknęło.
Dokładnie tak to wygląda
Jak wejdziesz ze strony to tam w Cash Back Balance był taki niebieski banerek informujący o $10 bonusowych i mi to zniknęło wczoraj ( ͡° ʖ̯ ͡°) żeby w ch... nie lecieli, bo przez miesiąc działało.
O tak o było, a teraz tego nie ma/obrazek nie z mojego konta stąd 0 w CB.