Wpis z mikrobloga

Zauważyłem, że zielonki są na tym portalu traktowane jak podludzie. Macie jakieś kompleksy, co? Spuszczacie się codziennie nad tym, że w wirtualnej hierarchii macie pomarańczowy czy tam bordowaty kolor nicku i jesteście lepsi? Chyba nawet platynę traktujecie lepiej od zielonek. Żal mi was ludzie. Myślicie, że jestem chory? To wy jesteście chorzy! Żal.

Także pilnujcie dupski swoje. Bo ktoś was skasuje.

• 21
przeprowadziłam się dla jednego z takich nieudaczników do innego miasta, zostałam sama z dzieckiem, parodią alimentów

@lume: Gardzą bo są przegrywami niedowartościowanymi i robakami bez perspektyw i moja siła psychiczna ich przeraża.
@Perfidny: Ale spójrz na tą patologię. Państwo z Twoich pieniędzy dotuje coś pod pretekstem dotowania sztuki. Dotuje przy tym nie sztukę właściwą, tylko rynsztok kinematografii. Któren z samą sztuką wiele wspólnego nie ma ponad to co opłacane pismaki wysrają w gazetach. Na dodatek przy tym budżecie często jest to zagrane gównianie, scenariusz nie trzyma się kupy, a całościowo film to jakaś abstrakcja. To jest #!$%@? żenada, a my jesteśmy jej sponsorami.