(╭͡͡°͜ʖ͡͡°)╭ @Fifio @Fifio MASZ CZAS DO 18.09.16 20:00 NA WYKORZYSTANIE KOŁA RATUNKOWEGO, PO 20:00 BĘDZIE MUSIAŁ OPUŚCIĆ MIRKO I USUNĄĆ KONTO, PROSIŁBYM O ZDEKLAROWANIE SIĘ POD POSTEM CZY MA ZAMIAR UŻYĆ KOŁA RATUNKOWEGO, JEŻELI NIE TO NIECH OD RAZU USUWAJĄ KONTO. (⌐͡■͜ʖ͡■) (Ewentualnie mogę przedłużyć czas, wystarczy dać mi znać na pw że chcesz użyć koła ratunkowego)
Wszystkim dziękuje za udział w zabawie i zapraszam na 35 edycje, jeżeli chcesz być na bieżąco śledź tag #wykopowaruletka lub możesz mnie obserwować.(。◕‿‿◕。) Masz pytanie? Pisz na mój profil na mirko @db95
(╭ ͡ ͡° ͜ ʖ ͡ ͡°)╭ @Fifio
@Fifio MASZ CZAS DO 18.09.16 20:00 NA WYKORZYSTANIE KOŁA RATUNKOWEGO, PO 20:00 BĘDZIE MUSIAŁ OPUŚCIĆ MIRKO I USUNĄĆ KONTO, PROSIŁBYM O ZDEKLAROWANIE SIĘ POD POSTEM CZY MA ZAMIAR UŻYĆ KOŁA RATUNKOWEGO, JEŻELI NIE TO NIECH OD RAZU USUWAJĄ KONTO. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) (Ewentualnie mogę przedłużyć czas, wystarczy dać mi znać na pw że chcesz użyć koła ratunkowego)
Wszystkim dziękuje za udział w zabawie i zapraszam na 35 edycje, jeżeli chcesz być na bieżąco śledź tag #wykopowaruletka lub możesz mnie obserwować.(。◕‿‿◕。)
Masz pytanie? Pisz na mój profil na mirko @db95
Cześć!
#glupiewykopowezabawy #wyniki #heheszki
! @oficer-prowadzacy @HaloJadzia @kwejk @xSQr @oqpniaczek @Pipeinski @zacki @yorar @Leny211 @arkus98 @Don_Quixote @wankiel @magiczny_andrzej @bartlej @banan_termoaktywny @wenglor @PerfectEquilibrium @Hardporecorn @koxok @fryrlik