Aktywne Wpisy
skrajnie-umiarkowany +666
Zmarł polski żołnierz raniony na granicy.
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
Viesti +56
W sumie to rozczarowałem się tym tagiem. Po napisaniu prostej historii o tym że nie stać mnie na nowy dom i kupię pewnie taki do remontu, oraz że obecne ceny są mocno przeszacowane w stosunku do zarobków normalnej rodziny (jak i że program 0% zatrzyma potencjalne spadki), dowiedziałem się że:
- żeby kupić dom za 700 tys. trzeba zarabiać 30-40 tys. netto miesięcznie,
- rodzina zarabiająca 10 tys. netto żyje na skraju
- żeby kupić dom za 700 tys. trzeba zarabiać 30-40 tys. netto miesięcznie,
- rodzina zarabiająca 10 tys. netto żyje na skraju
One Plus 3, P9 czy coś innego?
Maks. 5,5", chociaż 5,2 byłoby optymalnie. Koniecznie dobry ekran, szybkie ładowanie i czytnik linii papilarnych.
#android #telefony
p9 nie ma QC, ale to w niczym nie przeszkadza. Czytnik najlepszy na rynku. Ekran spoko, full hd zamiast 2k, ale IPS
@Strzelacz: Samsungi odpadają.
@rdy: Można dokupić ładowarkę. Ekran jest bardzo fajny, bo już się tym telefonem bawiłem.
@kamil996: Obecnie mam Xiaomi i chyba na następnego się nie zdecyduję. Nie chcę znowu się bawić w zmienianie ROMów.
ZUK wygląda nieźle, zaraz poczytam o nim więcej. Dzięki za propozycje.
@dwa_koty_kastrowane: Strasznie mi się on podoba, ale ekran go dyskwalifikuje. Mam 5,5" i z większym telefonem
dużej różnicy ta ładowarka nie robi, bo oryginał ma 1.6A
Jeszcze jedną opcję znalazłem - ZTE Axon 7. Jakieś opinie na jego temat?
zaraz, jeszcze inaczej sie pomyliłem. Oryginalna ładowarka bez QC ma 2A i to jest ta z tej aukcji. Ładowarka z QC też ma 2A ale jest oznaczona jako quick charger
To w takim razie poczekam na twoje filmiki, bo ZUK to w sumie też niezła opcja. Chociaż wolałbym, żeby telefon działał od razu i nie musiałbym się bawić w zmiany chińskich ROMów.
Komentarz usunięty przez moderatora