Wpis z mikrobloga

@kamilg16: @Winters_III: @matiwoj11: Mówimy o note w końcu czy samym redmi 3 pro, przestańcie się mylić wciąż ! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja jestem zainteresowany Redmi 3 Pro, myślicie, że spadnie coś cena w przyszłości niedalekiej ?
Jeszcze żeby Deep Grey był dostępny to bym przebolał, ale złoty w tej cenie to dramat...
@Winters_III: Jak to nie? Jest dostępne
@kamilg16: https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-3-Pro-Prime-3S-4100mAh-Fingerprint-Snapdragon-616-Octa-Core-Mobile-Phone-3GB/311331_32641733127.html - pamiętaj aby wybrać seller's shipping method, które gwarantuje brak vatu i do tego kup przy pomocy givingassistant (poradnik na necie) to dostaniesz 5$ + 6% cashbacku

Jak będziesz zakładał konto na giving assistant, to miło by było jakbyś założył konto z mojego reflinku. Ja dostane 5$ i ty też. Tutaj masz link, z góry dzięki ;)
@Groosik: szkoda, ze czarny taka cene trzyma jeszcze aczkolwiek nie jest najgorzej. No i gwarancja na ali troche mnie przeraza, pewnie jak sie cos poposuje to sobie do kosza mozna wyrzucic tel. nie wiem jak goldway do tego podchodzi
@Winters_III: Nie wydaje mi się, że od razu do wyrzucenia. Minus jest taki, że jak odsyłasz na gwarancje to ty pokrywasz koszty wysyłki. Poczytaj sobie na forum telchina w wątku goldwaya. Tam kilku ludzi pisało o problemach z telefonami, więc możesz ich dopytać jak to wyglądało z gwarancją.