Aktywne Wpisy
twardy-zawodnik +151
Dzisiejszy dzień przekonał mnie do emigracji. Zaczynam uczyć się niemieckiego żeby stąd #!$%@?ć. Jak dowiedziałem się że nie podniosą kwoty wolnej od podatku bo niby budżet się nie spina to autentycznie zrobiło mi się smutno. Akurat pracuje w branży w której b2b jest wyjątkowo nie popularne. Mam 30 lat, 15k brutto w Warszawie i gówno mi z tych pieniędzy zostaje płacąc za wynajem ponad 4k, gdzie #!$%@? mi jednoczenie drugi próg podatkowy.
Macie namiary na dobrego psychiatrę? Bo właśnie kupiłem francuskie kombi z najsłabszym dieslem i jaram się jak dziecko, to chyba nie jest normalne ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#motoryzacja #samochody #renault #laguna
#motoryzacja #samochody #renault #laguna
Dla przypomnienia:
1) Po zapisaniu się na jakiś kurs jest on na koncie dożywotnio czyli do czasu usunięcia Udemy.com
2) Kupony mają ograniczenie czasowe i/lub ilościowe. Chcesz mieć jakiś kurs, to zapisuj się jak najszybciej. Smęty typu "a teraz jest płatne" ignoruję. Widocznie byłeś/byłaś za wolny/wolna.
3) Tak, śpię. Czasem nawet za dużo!
Nie chcesz pominąć żadnego wpisu? Obserwuj tag #kursyudemy i zapisz się do wołania: LINK
Zrobiłeś/zrobiłaś jakiś kurs? Oceń go w tagu #oceniamyudemy
Guitar: Learn 10 CCR Guitar Chord Progressions
Guitar: Start Playing Solo Guitar The Simple Way
Skillshare Success for Newbies: Your Magic ID
iOS 10 Swift 3 hands on features - Siri Kit , Messages , ...
Java Applications: Building Apps with Java
Statistical Analysis with Excel by Using ExTool
Build Responsive Website Using HTML5, CSS3, JS And Bootstrap
Beginner's Guide To Maschine Software & Mikro
Learn E-Commerce Website in PHP & MySQL From Scratch!
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @nihil_novi @kruszyniasty @ChineseMobilePhones @ksiengz @Madbest @Lolth @kavillock @Quilo @pauleta19 @rawciu @P0lak @masash @Netcod @Portabele @Siemil @Kamann @grzesiek123321 @cyrkon @onie @Lardenn