Aktywne Wpisy
glogowianin +638
BARBARA NOWACKA - Na terenie okupowanym przez Niemcy polscy naziści zbudowali obozy, które były obozami pracy, a potem stały się obozami masowej zagłady - takie słowa padły z ust Ministra Edukacji Narodowej w rocznicę wyzwolenia Auschwitz-Birkenau. Ta sama lewaczka twierdziła wcześniej "Górnicy z przodka, których trzeba gazem rozpędzać". Donald będzie dymisja, czy może awans?
źródło: Lewaczka
Pobierz
Meciek +609
Mirki potrzebuje pomocy w nagłośnieniu sprawy jak potraktował mnie sklep amazon.pl (W komentarzach wrzucam najważniejsze screeny z wymiany mailowej żeby nie było że to bait)
W skrócie: Kupiłem coś za 1719zł w klepie amazon.pl i zrobiłem zwrot, oni potwierdzili że paczka doszła ale teraz twierdzą że nie doszła, nie chcą oddać kasy i generalnie to mój problem.
Cała historia (sorry za długość, ale będzie też #rozdajo o czym na końcu)
-
W skrócie: Kupiłem coś za 1719zł w klepie amazon.pl i zrobiłem zwrot, oni potwierdzili że paczka doszła ale teraz twierdzą że nie doszła, nie chcą oddać kasy i generalnie to mój problem.
Cała historia (sorry za długość, ale będzie też #rozdajo o czym na końcu)
-
źródło: Screenshot 2025-01-28 073839
Pobierz

Siedzi w Azji i opowiada o różnicach między przedstawieniami Buddy. Stoi obok dużego posągu grubego, uśmiechniętego Buddy, oraz tego drugiego, szczupłego. Obok karta "don't sit on the Buddha", na którą Cejrowski zwraca uwagę.
Następnie tłumaczy różnice, klepiąc po łysinie posąg grubego Buddy, a Azjaci dookoła dostają zawału. Dla nieobeznanych: w kulturach azjatyckich jest to okazanie braku szacunku, nie powinno się np. klepać w głowę czyjegoś dziecka.
A Cejrowski w najlepsze klepie sobie Buddę po głowie, gurwa. Gdyby jakiś Azjata zaczął klepać ukrzyżowanego Dżizusa po ramieniu to by przecież pani Cejrowska nie nadążyła z gotowaniem bigosu na uspokojenie dla męża.
@fwing: Jeśli mnie pamięć nie myli, to oni wierzą, że tam siedzi dusza
Komentarz usunięty przez moderatora