Aktywne Wpisy
concordxxx +14
Miał ktoś z was problem z gówniarzami jeżdżącymi na motokrosach po waszym waszym podwórku? Przejeżdżają codziennie kilka razy jakieś 10-15 metrów. Mieszkam na wsi w zacisznej okolicy gdzie są raptem 3 domy i to pierdzenie staje się już mega irytujące... Powiedzmy że ten przejazd przez moje (a raczej moich rodziców) podwórko jest dla nich skrótem bo mają do przejechanie te 500-1000 metrów mniej i zapewne to jest jedną z przyczyn (ale też

ZenonBis +8
Potrzebuję pomysłów na przestępstwa bez ofiar karane więzieniem (produkcja narkotyków odpada, pochopnie obiecałem rodzicom, że tego robić nie będę)

Otóż ten kawałek poznałem w tak absurdalnych okolicznościach, że do dziś w pewnym sensie śmieję się, a zarazem popadam w smutek.
Jakieś 5-6 lat temu w typowy jak dziś piątkowy weekend, z nudów odwiedziłem popularne wtedy "chat'y", uznając, że i tak nie mam co robić to przynajmniej w dziwaczny sposób "zabiję czas". W pewnym momencie (kiedy ja sam przeglądałem wiadomości w internecie) odezwała się tajemnicza osoba. Rozmowa była wprost niesamowita jak na realia takich miejsc, od razu złapaliśmy kontakt. Kwintesencją była wymiana poglądów muzycznych i jej przysłany kawałek, który jak to uznała "bardzo lubi". Do dziś co jakiś czas odtwarzam ten utwór z przyjemnością... szkoda tylko, że tego samego dnia była niesamowita nawałnica oraz burza, która spowodowała wyłączenie prądu w moim mieszkaniu. Próbowałem później odnaleźć tą osobę, ale tak rozmowa się układała, że nawet nie wymieniliśmy swoich danych :) Od tamtej pory jednak poznałem ten świetny kawałek.
Maybeshewill - To The Skies From A Hillside
#muzyka #rock #postrock chyba trochę #tfwnogf
Komentarz usunięty przez moderatora