#anonimowemirkowyznania #tfwnobf Nie mam chłopaka. Jestem uzależniona od masturbacji. Jestem marzycielką. Nie mam chłopaka. Jestem uzależniona od masturbacji. Od jutra szkoła. I nikt na mnie uwagi nie zwróci. Zabijcie mnie : C
@monox12 niech dziewczyna się weźmie za siebie a nie marudzi jaka to ona bezradna... palec w dziurce całe dnie, zamiast ćwiczyć, wtedy na pewno facet się znajdzie. ;)
@wetcat: Ogółem powinna się wziąć za ćwiczenia swojego ciała, jeśli chce znaleźć sobie niebieskiego. Polecam na początek jazdę na rowerze, lub długie spacery ( albo kilka kilometrowe biegi) Uwierz, pomaga ! ( ͡°͜ʖ͡°)
CharyzmatycznyTowarzysz: LOL jakie rady różowych... najlepiej wszystkie dziewczyny powinny być jak modelki, a wokół pełno facetów ze spasionymi po piwie brzucholami.
Sensowną radą jest wyjście z domu i znalezienie sobie hobby. A faceta znajdziesz sobie na studiach ;) nie śpiesz się, bo nie ma do czego.
To jest anonimowy komentarz. Zaakceptował: sokytsinolop
@AnonimoweMirkoWyznania: ale ja nic nie sugeruje zboczonego xd po prostu ty pewnie innymi słowami chcesz wyrazić, ze szukasz chłopca, a ja... Szukam dziewczyny so hard ;x mozemy po prostu popisac jak chcesz
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
#tfwnobf
Nie mam chłopaka.
Jestem uzależniona od masturbacji.
Jestem marzycielką.
Nie mam chłopaka.
Jestem uzależniona od masturbacji.
Od jutra szkoła.
I nikt na mnie uwagi nie zwróci.
Zabijcie mnie : C
#gorzkiezale #nofapchellenge
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Komentarz usunięty przez moderatora
I mów skąd jesteś? Może porozmawiamy na osobności? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Uwierz, pomaga ! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lim3: nic to nie zmieni
@MrSzatanek: na 100% nie wiesz :)
@Asterling: a ile mogę mieć lat idąc do szkoły?
Sensowną radą jest wyjście z domu i znalezienie sobie hobby. A faceta znajdziesz sobie na studiach ;) nie śpiesz się, bo nie ma do czego.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez moderatora
tip2: schudnij
tip3: przestań być brzydka
Zaakceptował: Asterling
Zaakceptował: Asterling