Wpis z mikrobloga

Trochę przykro się zakończyła działalność serwera. Tak, hm... Dość nieoczekiwanie z dnia na dzień. Nie było mnie przed laptopem raptem dwa dni, żeby przypadkiem dowiedzieć się, że jest założona whitelista. Już nie chodzi o mój kolejny projekt, zmarnowany czas (bo patrząc na długość życia serwera, tak to można teraz nazwać), tylko chodzi o ludzi, dla których chociaż na chwilę się wchodziło do gry. Podejście Was, jako adminów do projektów ludzi, którzy poświęcili swój wolny czas na zabawę, zamykając wejście do gry, jest przykre. Teraz, te Wasze komentarze, nie wiem, czy prawdziwe, czy fejkowe, że ludzie z serwera to bezmózgi, które i tak zaraz wejdą jak na szybko postawi się nowy serwer... Też są trochę przykre.

Jednak największym przegranym tej całej zabawy z #mirkocraft jest @Howkin, który oddał w ten serwer całe serducho, chęci, swój wolny czas, którego i tak miał mało. Tak naprawdę, nie miałam ochoty ponownie zaczynać zabawy, ale jak zobaczyłam na liście ludzi online [szef]Ornitolog, ani chwili się nie zawahałam, bo widziałam, że będzie perfekto. Cumplu, pij ze mną kompot. Twoje zdrowie!

Na koniec, pozdrawiam ludzi, dla których warto było tylko być na serwerze. Wejść i porozmawiać, pograć i trochę pożartować.

@Sharvilk, @#!$%@?, @Kecq,Elo, n1ck, Flafi, mydlak, ptasiek (przepraszam, nie znam Waszych nicków z wykopu).

Na następny udział na mirkocrafcie już nie mam chęci, ale życzę udanej zabawy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ps. Administracjo, wyciągnij wnioski na przyszłość, jeżeli kolejny raz chcecie wystartować z serwerem.
  • 19
@kotylizamaslo: Cytuj całość, Wasze komentarze, nie jako administracji, tylko ogółu. Nie wiem, czy to fejki, czy nie. Widzę tylko jakie jest podejście części samych graczy do zabawy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@souriss: Miejmy nadzieję, że Lethalek się wykaże i nie będzie nam długo dane czekać na kolejny wykopowy serwer :)
Szkoda tylko że serwer został zamknięty tak z dnia na dzień, bez żadnej wcześniejszej informacji :c
Ale tak naprawdę, można tutaj całą listę ludzi wrzucić, którzy swoim charakterem zasilali ten serwer. Każdy przecież wniósł jakąś cegiełkę tutaj. Tylko problem jest taki, że ludziska się wykruszają, bo w ciągu nie wiem, dwóch miesięcy? Było tyle nowych otwarć, że serio nie chciało się od nowa wszystkiego robić. Oczywiście nie piszę tego w imieniu wszystkich, a swoim. Było dużo pomysłów od graczy, o t jak spróbować rozwinąć serwer, ale to szło
@souriss: Poczułem się wyróżniony ()
Ale tak serio, to rzeczywiście przykro że to się tak nagle stało, przed południem kończę grać żeby pojechać do rodziny, wracam wieczorem a tam...no właśnie, koniec serwera, jedno wielkie "wtf, dlaczego, skąd tak nagle"...
W sumie też ciekawa sprawa, na tą edycję wszedłem tylko żeby się przywitać i pokazać że żyję, nawet się nie spodziewałem że cokolwiek wybuduję -
Najgorsze jest jednak to, że skasowali nawet wikię, świadectwo tego wszystkiego co się działo na serwerze. No nic, pozostały screeny, których mam pełno, oraz logi z ostatniego tygodnia. A co do rozwoju serwera, to miałem w planach budowę lotnisk, dzięki którym gracze mieliby możliwość szybkiego przemieszczania się na krańce mapy, ale oczywiście zostałem zignorowany...
@Alvarez108: nie sposób wszystkich osób spisać, bo tyle Was się przewinęło. Tak samo, przecież zapomniałabym o @KLIFord. Cumplu, jakbym mogła. Tak jak napisałam nieco wyżej, każdy z Was jest wyjątkowy i mam nadzieję, ze jeszcze powstanie serwer, który mimo wszystko przetrwa dłuższy okres czasu.
@Sharvilk: ( ͡ ͜ʖ ͡)