Aktywne Wpisy
Piospi +288
Jak ja mam dosyć tych sk*******w w tych głośnych samochodach, które co chwila w okolicy ryczą tymi swoimi wydechami. Nie da się siedzieć przy otwartym oknie.
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Kantar +751
Ten tekst “to nie nasza wojna” jest tak głupi.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
Dobry kolega szuka samochodu i trafilismy na to:
http://otomoto.pl/oferta/kia-pro-ceed-klimatyzacjabenzynkabezwypadek3miesgwarancjigratis-ID6yksPl.html#2bafe1f973
Jutro jedziemy ogladac, na co zwrocic uwagę w #kia #ceed #kupautozmikro
@Shirako: w czym moze byc haczyk? Ulep? Bity?
Osobiscie podchodze do tego samochdu jak pies do jeza, bo handlarzom tak jakos nie ufam za bardzo,
Przy tym przebiegu i wyposażeniu, cena jest zdecydowanie zbyt mała.
@koziar123: mirki, oddaje watek samemu zainteresowanemu. Odzyskal haslo do wypoku xD
@tomek12374 powodzenia ;)
a co myslicie o tej audicy czy lepsza bedzie 8L
#a3 #8p
Ogólnie fajne auto, mam pro ceeda 1.6 crdi i jestem zadowolony. Łączniki stabilizatora to w tym aucie słaby punkt. Jak na 3drzwiowe to dość wygodne nawet z tyłu. Tanie, łatwo dostępne części.
Cena za egzemplarz z linku jest normalna, wersja bez rewelacji -