Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Exit99 +10
Ja #!$%@? ale złapałem dola. Od 2 lat chodze na silownie, wiecie diety itp. Efekty są ogromne. Do tego dbam o wlosy I zarost. Moja wada jest niski wzrost 170 cm i brak gęstych włosów. No ale myslalem ze nadrobię silka I innymi rzeczami.
Lvl 24, mieszkam z 4 wspollokatorami. 3 laski i 1 chlopak. Wszyscy w podobnym wieku. Ja próbuje do tych dziewczyn zagadywać i nic olewają mnie. A do tego
Lvl 24, mieszkam z 4 wspollokatorami. 3 laski i 1 chlopak. Wszyscy w podobnym wieku. Ja próbuje do tych dziewczyn zagadywać i nic olewają mnie. A do tego
Lada chwila idę na wesele. Muszę ubrać się całkiem na nowo, tj. kupić wszystko od podstaw.
Nie interesuje mnie tym razem garnitur tylko wersja dobierana z marynarką (ta pewnie i tak po paru minutach będzie zdjęta). Musi być wygodnie, bo szykują się grube tańce hulańce, ale też w pełni elegancko.
Całkowicie nie mam czasu na całodniowe jeżdżenie po galeriach. Mam czas na max 3 marki, z kasą nie ma dużego problemu, jednak na Hugo Bossa i podobną półkę mnie nie stać.
Problemem też może być rozmiar, bo 110 w klatce jest, czyli w zaropodobne marki mogę co najwyżej łydkę włożyć.
Bytom, Vistula? Co jeszcze?
#modameska
skoro tak to... H&M? ( ͡° ͜ʖ ͡°)