Aktywne Wpisy
Wieczny_Prawiczek +240
Co ta dzisiejsza młodzież ma w głowie to ja nawet nie.
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą
gharman +272
W Niemczech panika bo cena kebaba osiagnela 34 zl (8 euro). Partie lewicowe zadaja wprowadzenia limitu ceny na kebab na poziomie 22zl.
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
Brzmi jak the onion? Jednak to prawda.
Tymczasem w Polsce gdzie zarabia sie mniej niz polowe?
- 35 zl to normalna cena za kebab. jak ma sie gastronomianinaczej utrzymac?!?
Polak sie cieszy jak jest drozej, bo to znaczy ze go stac! On jest kuhhh×a kims! Doszedl do czegos! Ma kebaba!
I teraz pytanie, czy na podstawie nagran z kamer autobusu moga mnie szukac? Byl ktos w takiej sytuacji?
#olsztyn #pytaniedoeksperta #prawo
Idz wydawac samosady gdzie indziej ;)
Niestety nie. Wykroczeniem jest dopiero trzeci przejazd bez biletu w roku.
Stąd roszczenia mogą być na drodze cywilnej, ale jeśli nei znają Twojej tożsamości to nie mają jak tego zrobić.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Wątpię, by do Ciebie dotarli.
Ale mam nadzieję, że poniesiesz konsekwencje.
W sumie to trzeba nie mieć zupełnie honoru i godności, aby uciekać przed kontrolerami. Jechałeś to płać, nie zapłaciłeś za przejazd to masz karę umowną. Trochę godności. Rozumu i honoru.
-
-
Prosze prosze nie wiedzialem ze mamy tu tylu honorowych męży stanu, mam nadzieje ze jestescie uczciwi rownie mocno co sie #!$%@? (ʘ‿ʘ)
@vobis_hama: No to tak jakbyś "zapomniał" zapłacić. Co to niby zmienia? Tak samo nieopłacony przejazd. Trzeba było ilet skasować, zamiast zachowywać się jak tchórz.
@vobis_hama: