Aktywne Wpisy
kontodlabeki +150
chłop doda zdjecie klaty: ok
ja dałam kawałek kolana i to ubranego i jestem atencyjnym szonem, eh wykopki co mam powiedzieć, żałośni jesteście ogółem
ja dałam kawałek kolana i to ubranego i jestem atencyjnym szonem, eh wykopki co mam powiedzieć, żałośni jesteście ogółem
ProDziekan69 +4
Czy ktoś z was trzyma samochód o wartości 110k + pod „chmurką” ? Nie będę płacił deweloperowi 40k za parking podziemny, nie #!$%@? mnie jeszcze . #samochody #nieruchomosci #audi
słyszał ktoś/testował taki telefon?
http://allegro.pl/smartfon-bluboo-picasso-black-5-16gb-3g-i6437610936.html
nie potrzebuje flagowca, a jedynie telefonu na, którym można wejść na neta, pstryknąć zdjęcie czy dzwonić. Istotne jedynie jeszcze dual sim. Opinie w necie mieszane ale wole zapytać zaufane osoby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#telefony troche #cebuladeals
@BaalZebul: Może iPhone 5s?
a tak serio to nie znam sie i szukam czegos. kupilem kiedys prestigio i jestem zadwolony
Komentarz usunięty przez moderatora
A ten telefon co pisze ma bardzo dobry stosunek wydajnosci do ceny 80 k w antutu ;) 4000 mAh bateria micro sd dual sim nadal źle ?
kupiłem taki ciotce na urodziny, bo potrzebowała tylko do dzwonienia, smsów i okazjonalnego internetu, więc d Jak już się nauczysz tagować to dołóż do Moto G3, lepsza bateria, support, stabilność aparat (ten bluboo robi strasznie rozmyte zdjęcia i niektóre aplikacje nie działają, np. facebook nie chciał się zainstalować i czasem się wyłącza)
@pirat183: zastanowie sie, dzieki
Kupiłem go Mamie z Chin za 65,99$ wraz z dodatkową folia na ekran oraz solidnym case. Wydajność zadowalająca jeśli weźmiemy pod uwagę że to telefon za mniej niż 300zl. Zdjęcia robi tragiczne, nawet nie wlaczaj aparatu. GPS działa ok, bateria wytrzymuje do okolo 60godzin leżenia w standby. Telefon dotarł do mnie uszkodzony, zaniosłem go do serwisu w moim mieście i szczęśliwie udało im się go naprawić, wyłączał się