Wpis z mikrobloga

@BaalZebul: wybuchały iphony samsungi sony chyba też oni nie produkują akumulatorów tylko zamawiają u LG samma i sony a nie wiem czy czytales firma przeprosila za model mi4c polaka i wysłała mu kamerke i flagowca mi5 przy okazji obiecujàc przesłać wyniki ekspertyz ;)

A ten telefon co pisze ma bardzo dobry stosunek wydajnosci do ceny 80 k w antutu ;) 4000 mAh bateria micro sd dual sim nadal źle ?
@BaalZebul: Tylko iPhone 6s, warto, a nie jakieś blublu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

kupiłem taki ciotce na urodziny, bo potrzebowała tylko do dzwonienia, smsów i okazjonalnego internetu, więc d Jak już się nauczysz tagować to dołóż do Moto G3, lepsza bateria, support, stabilność aparat (ten bluboo robi strasznie rozmyte zdjęcia i niektóre aplikacje nie działają, np. facebook nie chciał się zainstalować i czasem się wyłącza)
@BaalZebul moje krótkie review.
Kupiłem go Mamie z Chin za 65,99$ wraz z dodatkową folia na ekran oraz solidnym case. Wydajność zadowalająca jeśli weźmiemy pod uwagę że to telefon za mniej niż 300zl. Zdjęcia robi tragiczne, nawet nie wlaczaj aparatu. GPS działa ok, bateria wytrzymuje do okolo 60godzin leżenia w standby. Telefon dotarł do mnie uszkodzony, zaniosłem go do serwisu w moim mieście i szczęśliwie udało im się go naprawić, wyłączał się
@BaalZebul: koleżanka ma i żałuje zakupu. Ostatnio musiałem jej robić format, bo telefon się zawieszal. Było to samo, wgrałem nowy soft i narazie spokój. Zdjęcia kiepskie.