Aktywne Wpisy
LM317K +3
Czemu już się nie mówi globalne ocieplenie tylko "climate change"?
#debata
#debata
matti-nn +29
#debata #usa #biden #trump
Jutro skończę oglądać. Poki co:
Biden: b. słaby początek, później sie rozkręcił, dobry w ataku. wizerunkowo 4/10, merytorycznie 9/10.
Trump: głośniejszy i wyraźniejszy, jednak pozycja glownie defensywna, bystre oko dostrzeze, ze klamczuszek. Wizerunkowo 7/10, merytoryka 3/10.
Gdyby Biden był w formie jak 4lata temu wytarłby Trumpem podłogę, bo też miał teraz w co uderzać.
Jutro skończę oglądać. Poki co:
Biden: b. słaby początek, później sie rozkręcił, dobry w ataku. wizerunkowo 4/10, merytorycznie 9/10.
Trump: głośniejszy i wyraźniejszy, jednak pozycja glownie defensywna, bystre oko dostrzeze, ze klamczuszek. Wizerunkowo 7/10, merytoryka 3/10.
Gdyby Biden był w formie jak 4lata temu wytarłby Trumpem podłogę, bo też miał teraz w co uderzać.
Kupiłem Xiaomi Redmi Note 3 Pro na ibuygou i chciałem wgrać sobie MIUI Polska, więc postępowałem wg instrukcji na ich stronie. Pierwszy problem pojawił się przy kroku pierwszym, bo gdy chciałem wgrać sobie chiński rom to w aplikacji updater był jakiś problem i się nie dało, ale stwierdziłem że skoro to nie jest konieczne, to spróbuję dalej bez tego. Odblokowywanie bootloadera szło całkiem sprawnie, dostałem od chińczyków zgodę, zalogowałem się do MiFlashUnlock ale pasek ładowania zatrzymał się na 50%. Szukając rozwiązania na ten problem wyczytałem, że musze zainstalować chińskiego roma przez EDL.
Przyznaję, że jestem w tym całkowicie zielony i nie wiem jak się do tego zabrać. Znalazłby się jakiś dobry Mirko, który mógłby mi wytłumaczyć krok po kroku co mam robić? (╯︵╰,)
musisz najpierw odblokować bootlooder, według tej instrukcji
https://miuipolska.pl/forum/topic/9218-odblokowywanie-bootloadera-w-urz%C4%85dzeniach-xiaomi-poradnik/
jak nie przejdzie to próbuj według tego poradnika, musisz wgrać china
2 link sprawdze, bo możliwe że z niego jeszcze nie korzystałem, tylko że tak samo jak i z 3 linkiem jest ten problem, że angielskie forum się dziś chyba wysyłało, a nie wszystkie strony mają swoje kopie w google :(
Komentarz usunięty przez autora