Aktywne Wpisy

TSR44 +347
ATAT-2 +418
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -

Zestaw: https://www.morele.net/inventory/info/8hPIBC/
Sprzęt jest wybierany w szczególności pod granie. Niestety na gtx 1080 mnie nie stać, dlatego składak jest budowany z myślą o upgrade (kiedyś tam).
Z góry dziękuję :D
Jeżeli nie dusi Ciebie budżet to nie rezygnuj z i7 na rzecz i5, tak jak towarzysze wyżej radzą bo szybko okaże się, że jednak potrzebujesz mocniejszego CPU. Są momenty w niektórych grach gdzie nawet podkręcony 6600k się dławi lub jest tuż poniżej tego stanu.
EDIT: @arczixxx: Poza tym karta graficzna wejdzie na styk (z zamontowaną klatką na dyski). Na rynku jest wiele znacznie tańszych i większych obudów.
Ogólnie to chyba lepiej teraz i7 + 1070 i ewentualnie kiedyś 1080.
@ptasiek2: tak zrobię :)
Dzięki wam za porady.