Aktywne Wpisy
jankes83 +125
Do wiadomości przygłupiego prawactwa. Nie mam zamiaru nikogo przepraszać. A już na pewno nie rolników.
To, że (całe szczęście) nic się nikomu nie stało nie oznacza, że karetka nie została zablokowana. Wszyscy widzieli nagranie xD
Sytuacja, w której pojazd na sygnałach musi się zatrzymać i zastanawiać gdzie jechać dalej jest niedopuszczalna.
Rolnik, który pozostawił na wjeździe ciągnik z naczepą, blokując cały przejazd powinien być pociągnięty do odpowiedzialności.
Usprawiedliwianie tego wydarzenia tekstem "pacjentowi
To, że (całe szczęście) nic się nikomu nie stało nie oznacza, że karetka nie została zablokowana. Wszyscy widzieli nagranie xD
Sytuacja, w której pojazd na sygnałach musi się zatrzymać i zastanawiać gdzie jechać dalej jest niedopuszczalna.
Rolnik, który pozostawił na wjeździe ciągnik z naczepą, blokując cały przejazd powinien być pociągnięty do odpowiedzialności.
Usprawiedliwianie tego wydarzenia tekstem "pacjentowi
krewetkowa_zupka +967
#modameska #ubierajsiezwykopem #garnitur #pytanie
Potrzebuje garnituru na jeden dzień, kilka godzin, następnym razem ubiorę garnitur za jakieś dwa lata, chyba że coś wypadnie, obecnie mam do dyspozycji tylko garnitur z za dużą marynarką. Siwy. Czy kupno marynarki innym kolorze to dobry pomysł? Jakieś wskazówki jak to łączyć? Szkoda mi wydawać kasę na jeden dzień, swoją drogą, w ogóle szkoda mi kasy, bo nie ma jej za wiele.
Pytania:
- czy do 600 zł kupię dobry garnitur?
- czy da się to jakoś połączyć (siwe spodnie z jakąś marynarką nie od kompletu)
Dzięki.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: jak trafisz na wyprzedaż w Bytomiu to tak. innego niż100% wełny nie kupuj.
A najlepiej to wez marynarke i zanieś do krawca. On Ci pomierzy, i za 50 zeta Ci te marynarke dopasuje do ciała.
1. Z tym kolorem ciężko będzie Ci stworzyć sensowny zestaw.
2. Co to za okazja? Nie przejdzie zestaw bardziej casualowy? (tym bardziej, że mamy lato) Jeśli kupiłbyś białe, beżowe, błękitne czy nawet bordowe chinosy, a do tego marynarkę klubową w kolorze navy, to mógłbyś nosić te rzeczy częściej, a nie raz na ruski rok.
3. Może jeszcze załapiesz się na wyprzedaże w polskich sieciówkach. Oprócz tego co wymienił Jaro070 (z
@plumkajacy_kalafior
@1788
Ok więc albo kupię garnitur, albo przerobię marynarkę, o ile ktoś się podejmie.
Nie przejdzie coś bardziej "na luzie", jak się noszę od jakiegoś czasu, to formalna wręcz okazja, a garnitur wolę kupić przed maturą, mając pewność że tam będzie dobry niż jakiś czas przed nią i potem ubierać coś nie do końca wygodnego. Najgorsze jest to, że sporo wydatków się złożyło i każdy banknot jest na
każdy krawiec się podejmie i zrobi to w godzine. Nie wiem z jakiego miasta jesteś więc ciężko prorokować cene. Jak z wawy to pewnie za marynarke + spodnie ( zwężenie i wytaliowanie [ koniecznie do wytaliowania jesli to stary krój]) spodziewaj się max 100 zł. W mniejszym mieście typu 300k może i w 50zł się zmieścisz. NAjlepiej zapytaj znajomych czy nie znają krawca albo popytaj na mirko jeśli jesteś z