Aktywne Wpisy
Enxixgebjxix +52
#!$%@? ludzie w robocie od rana cisną mnie od jakiegoś dziwaka. Był temat włosów, no i laski się smiały że faceci to nawet tyłka nie golą, no faceci zaczęli się wypowiadać że golą hehe itp.
I do mnie od razu A ty młody golisz?
No i ja w sumie to się zdziwiłem że tak można bo mówię że no jak skoro włosy mi z dupy wychodzą. I oni zapytali że o co
I do mnie od razu A ty młody golisz?
No i ja w sumie to się zdziwiłem że tak można bo mówię że no jak skoro włosy mi z dupy wychodzą. I oni zapytali że o co
Graner +23
Ponieważ aktualizacja do Windows 10 nie spełniła za bardzo pokładanych w niej nadziei (błędy z partycjami itp) to myślę, że to dobry czas na przeproszenie się z Linuxem. Pingwina używałem raz dawno temu (Ubuntu/Mint) ale nie podszedł mi. Sprzęt do postawienia systemu to laptop Lenovo G510 (Intel® Pentium® 3550M (2.3 GHz, 2 MB Cache) , 8 GB ramu i grafika AMD). System jest mi potrzebny głownie do tworzenia front i backendu więc dobrze by było żeby posiadał programy bądź zamienniki programów takich jak Sublime Text, XAMPP, Total Commander. Czytałem sporo po necie i z opisu i opinii najbardziej podoba mi się Fedora ale też nie jestem do końca przekonany a nie chce instalować 10 dystrybucji i szukać czy któraś mi się spodoba.
@mikra25: http://www.linlap.com/lenovo_g510
@cruc: Ale oni mają #!$%@? na punkcie numerowania tych laptopów.