Aktywne Wpisy
teslamodels +158
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
alverini +107
Panowie, nie oszukujmy się. Nowe Cities Skylines technologicznie to fuszerka. Badziewie. Bubel. Jak można, wziąć pierwszą, wybitną część, dodać drzewko rozbudowy i żądać 200zł. *patrzy się na smokowskiego* Bo ja tego nie rozumiem. Bo ja tego Panowie nie rozumiem. Mam GF 4080 ti z i9 i mam 15 fps w menu. *podnosi głos* No ludzie. A wychodzi Colossal Order i mówią, że ich celem jest 30 fps. Czuje się oszukany. Zdradzony. Sprzedany.
Możliwe, że moje żale nie mają sensu jeśli nie jest potwierdzony fakt, że IV pokemona się nie zmienia podczas ewolucji (wtedy proszę o informacje ;)).
Natomiast jeśli ten fakt jest prawdziwy to min i max to jest jakiś żart (więc average też automatycznie)... przeczuwałem to już wcześniej ale tym razem byłem sprytny i przed evolucją w nazwie pokemonów zapisałem sobie min, max i average na każdym #!$%@? poku (a co ;P)... teraz sobie wszystkie sprawdzam po ewolucji i te cyfry dupa się mają do siebie - na nowych pokach min i max jest kompletnie czasami poza przedziałem min i max jaki był wcześniej (pierwszy z brzegu przykład - miałem Psyducka min. 68 max 71 average 69... po ewolucji Golduck ma min. 3 max 38 average 25 WTF?!) I mase takich przykładów mam.
Co jak co ale ja rozumiem ze jak jest kuwa MIN to poniżej tej wartości nie może zejść (i analogicznie z MAX).... jeśli nie i to tylko jakieś "możliwe" wartości to po co w ogóle te kalulatory skoro i tak wszytko się może zdarzyć.
Mało tego niektóre stworki jak sobie IV wyliczyłem jeszcze raz to mimo że nic z nimi nie robiłem teraz mi wylicza inne wartości niż dwa dni temu. WTF?
Wszystkie IV kalkulatory pewnie działaja podobnie więc nie sądzę, żeby to był problem tylko z tym szczególnym ale jeśli tak to proszę o informacje jakiego używać.
#pokemongo
Mi nigdy nie zakłamało. Wynik przed i po jest identyczny.
Ktoś kto pisze ze jest to dozwolone jest niepełnosprawny umysłowo albo powtarza złe info.