Zdjęcie od Gwardii Republikańskiej z Zahry(dzielnica Aleppo). Chyba zmienili profil działalności i już nie robią dla el presidente Assad, tylko dla el presidente Escobar. ( ͡°͜ʖ͡°) #syria #wojna #syriawobiektywie
Okay, Sosa. You wanna fuck with me? You fucking with the best! You wanna fuck with me? Okay. You little cockroaches... come on. You wanna play games? Okay, I'll play with you. You wanna play rough? Okay! Say hello to my little friend!
@Tobala: Ciekawa spraw, ja znalazłem na syryjskim facebooku i w sumie tam chyba nawet kilka osób wrzuciło to zdjęcie, ale wszyscy podpisali że to Zahra. Z drugiej strony Maytham to pewne źródło. ( ͡°͜ʖ͡°)
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
Zaplusuj jeśli nie pobrałeś karty do referendum. Głosowałem chwilę po 7 rano i podobnie jak ja udziału w referendum odmówiła co druga osoba :) #polska #wybory #wydarzenia #chwalesie
#syria #wojna #syriawobiektywie
#pdk
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
https://twitter.com/maytham956/status/765304024463794176
Komentarz usunięty przez autora