@Dezywontariusz: Widzisz sęk w tym że ja nie miałem nic do napisania za bardzo...tylko nie mogę tego na blogu powiedzieć. Cały tekst jaki napisałem został mocno pocięty i skrócony do tego czegoś :( Tylko że problem właśnie, że nie mogę się poskarżyć bo mi niby "przysługę" robią...właśnie widzę.
@Tuchan: @TheSznikers: Słabo wyszło, ale widzę, że największy ból dupy maja ci TRUE simracingowcy. Ktoś sobie zobaczy ten artykuł, przeczyta i pomyśli "e, ten simracing nawet fajny, luz zabawa może spróbuję" a potem zerknie w komentarze a tu jad jak ja #!$%@?. To się każdemu odechce simracingu na 10 lat, od samych tych #!$%@? komentarzy. ( ͡°ʖ̯͡°)
@Dezywontariusz: @Tuchan: ja tam za bardzo się nie znam, ale myślę, że jak ktoś nigdy nie miał styczności z pojęciem "simracing" to ten text powinien go zainteresować żeby samemu coś poszukać na ten temat. Poza tym są linki np. do simrace.pl gdzie jest dużo info
@Tuchan: Nie będę się czepiał tego, co jest napisane (a można się przyczepić choćby do "Simracing to potoczne określenie oprogramowania"), ale na przyszłość, jak piszesz artykuł, to zwróć większą uwagę na interpunkcję ( ͡º͜ʖ͡º)
@spunky: heh włąśnie już pisałem wcześniej że tekst jest moderowany i to nie moja robota...ja napisałem tekst ze 2 albo 3 razy dłuższy aloe został on mocno skrócony i wycięto sporo info...fakt nie wspomniałęm nic o rf-ach ale nie miałem takiego zamiaru bo celem było w głównej mierze rozreklamowanie streamówi zabawy w naszej społęczności AC a oni sobie z tego zrobili ogólną wiedzę i wyszło że w simracingu jest F1 codsó
@podli: no właśnie...jeśli chodzi o linki to też im się to nie podobało bo np usunęli większość info o streamach i link do streamów...straszna cenzura. Chcę żeby ten tekst już gdzieś utoną za następnymi i się zapomni o sytuacji bo mnie tylko to #!$%@?ło.
@Tuchan tak jak napisałem - treści się nie czepiam, bo w sumie sam po prostu jeżdżę i to od niedawna i jakoś specjalnie do tej pory simracingiem się nie interesowałem poza naszą ligą.
Bardziej chodziło mi o te przecinku, które w ARTYKULE powinny być, ale w sumie jak to wymoderowali, to równie dobrze oni mogli ich nie powstawiać.
Ogólnie skrócili to tak, że tekst wyszedł bardzo słaby, krótki i nic specjalnie z
@RealAKP: właśnie dlatego lepiej się skupiać na wspólnych działaniach, eventach jednoczących scene itd niż dyskusjach "mój sim lepszy niż twój sim", dziecinada.
@spunky: i jak już napiszesz tą epopeję simracingu mało kto będzie miał chęć to analizować, czytujesz opisy gier strategicznych, ekonomicznych, logicznych z "fajnymi grafikami i urywkami najlepszych momentów"? Czyta kto zainteresowany zgłębieniem tematu, to miało być wprowadzenie zdaje się i jako takie jest OK.
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
http://inetkox.pl/czym-jest-simracing/
Toż to nie jest nawet połowiczne podejście do tematu, serio już lepiej było odesłać zainteresowanych do Wikipedii: https://en.wikipedia.org/wiki/Sim_racing
#simracing #gry
A nie punkty hamowania?
@Tuchan: ja tam za bardzo się nie znam, ale myślę, że jak ktoś nigdy nie miał styczności z pojęciem "simracing" to ten text powinien go zainteresować żeby samemu coś poszukać na ten temat. Poza tym są linki np. do simrace.pl gdzie jest dużo info
@Tuchan: Nie będę się czepiał tego, co jest napisane (a można się przyczepić choćby do "Simracing to potoczne określenie oprogramowania"), ale na przyszłość, jak piszesz artykuł, to zwróć większą uwagę na interpunkcję ( ͡º ͜ʖ͡º)
Bardziej chodziło mi o te przecinku, które w ARTYKULE powinny być, ale w sumie jak to wymoderowali, to równie dobrze oni mogli ich nie powstawiać.
Ogólnie skrócili to tak, że tekst wyszedł bardzo słaby, krótki i nic specjalnie z
Trzeba. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czyta kto zainteresowany zgłębieniem tematu, to miało być wprowadzenie zdaje się i jako takie jest OK.