Wpis z mikrobloga

Za nami pierwszy tydzień ligowych zmagań w #fantasymirkoleague, w związku z tym garść informacji:

- Najlepszym graczem minionej kolejki okazał się: @Elthiryel oraz jego Elthiryel FC. Zdobył on aż 76 punktów, bez żadnych 'wspomagaczy', co czyni jego wynik, jak na GW1, bezsprzecznie wyśmienitym.
- Barierę 70 punktów przekroczył także @anewerror, który potwierdza klasę z minionych rozgrywek FPL.
- 52 to średnia liczba punktów jaką osiągnęliśmy w lidze, myślę że jest ona na przynajmniej zadowalającym poziomie, a będzie tylko lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Gratulację dla @parachutes oraz @bbr247, którzy przewidzieli bardzo dobrą dyspozycję najlepszego zawodnika kolejki, czyli Coutinho.
- W lidze nie padł żaden remis, co oznacza że tabela przedzieliła się na pół. Nie poddawajmy się jednak, zabawa trwa 38 kolejek, ponadto możliwe jest użycie WildCarda dwa razy w ciągu sezonu w przypadku źle przewidzianego składu na pierwszą kolejkę.

Wszystkim gratuluję wyników, kolejne zmagania zaczynamy już w piątek od meczu Manchesteru United z Southampton, także nie zapomnijcie o zmianach w składzie!
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pobierz e.....e - Za nami pierwszy tydzień ligowych zmagań w #fantasymirkoleague, w związku z...
źródło: comment_lSC98noOZrLp0r21CKXshaVwnSGjJuMO.jpg
  • 6
@emkape: Miałem w tej kolejce trochę farta, bo przez kontuzję Feghouliego wszedł mi Capoue (10 punktów), a przez to że Mandanda nie gra (oszukali mnie na reddicie :P ) wszedł Mignolet (7 punktów). No ale ważne że siadło. ;)