Aktywne Wpisy
Defined +57
Wyjaśni ktoś mi jakim cudem dorosłym chłopom dało się wmówić, że potrzebują koniecznie klocków? Przecież klocki to zabawa dla dzieci maks do 5 roku życia, a w przypadkach skrajnych może i do 6. Jak słyszę, że dorosły chłop właśnie wydał kilka set złotych, a nawet i po kilka tysięcy niektórzy za kawałek pierdzielonego plastiku z wypustkami, to mam giga bekę z niego i traktuję go trochę jak taki większe dziecko.
#logikaniebieskichpaskow #
#logikaniebieskichpaskow #
4mmc-enjoyer +67
Czy ktoś faktycznie miał jakieś benefity z tego że się starał i #!$%@?ł (np. darmowe nadgodziny)?
Ja miałem sytuację, gdzie zakontraktowali team do zagranicznego korpo, zmieniając tym samym poprzednią zewnętrzną firmę. Proste taski wisiały nieruszone od np. 3 lat. Nie wiem jak pracowali Ci z poprzedniej firmy, chyba nie robili w sumie nic. Ogarnęliśmy temat, setki tasków zrobionych, wyszliśmy na prostą.
Na jaki pomysł wpada korpo? Nie robicie tyle tasków co na
Ja miałem sytuację, gdzie zakontraktowali team do zagranicznego korpo, zmieniając tym samym poprzednią zewnętrzną firmę. Proste taski wisiały nieruszone od np. 3 lat. Nie wiem jak pracowali Ci z poprzedniej firmy, chyba nie robili w sumie nic. Ogarnęliśmy temat, setki tasków zrobionych, wyszliśmy na prostą.
Na jaki pomysł wpada korpo? Nie robicie tyle tasków co na
Deale są w niemalże każdej kategorii, więc jeśli ktoś szuka smartfonu/tabletu/smartodkurzacza to może się przy tym zakręcić. Mamy ILIFE X5, muzyczny Ulefone Vienna czy hitowe lampki Xiaomi USB ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla super #cebula polecam zajrzeć tutaj . Jest tam kilka pierdółek za mniej niż 1$, idealna okazja by nakupować i nie martwić się o portfel - zwłaszcza to ##!$%@? #pdk
Wtedy jest to nieopłacalne. Tanie rzeczy kupowało się ostatnio dla punktów. Wydawałeś 10 centów i dostawałeś ponad 40 centów rabatu za potwierdzenie zamówienia.