Wpis z mikrobloga

@kasper93: W sumie to oni zawsze pisali dla młodzieży a taki styl pozwala na szybsze wchłonięcie takiej lekko napisanej recenzji. Potem są takie teksty jak "Intro przypomina najlepsze momenty Archiwum X (nie zalewam)" :P
@Szejtanek: Oj... R7770, i5 jest spoko i dosyć nowe ;p Ja ciągnę na HD5870 i i7 920 podkręconym i też wszystko działa.

Wynika to trochę z wolniejszego postępu, bo ostatecznie dużo się nie zmieniło od wprowadzenia DX11, no wydajność poszła w górę, ale i tak tego większość nie wykorzystuje.
@Szczur90: Nie wiem, możliwe, nigdy nie czytałem tej gazety... Jakoś mnie ogólnie do czytania o grach nie ciągnie, pograć lubię, ale tylko tyle. Często nawet gier nie kończę, a tylko tracę trochę czasu dla rozluźnienia
@kasper93:

Natomiast nie rozumiem, takiego oburzenia, nowości bardzo często wymagają mocnego sprzętu. Tak było jest i będzie.

No tylko zauważ, że dzisiaj już nie znamy problemu typu za mały dysk twardy. Nie grałem nigdy w grę co miała więcej niż 15 GB, a tyle to miał przeciętny komputer już 10 lat temu. Dzisiaj zwiększanie pojemności HDD w komputerze domowym jest tylko dla ludzi lubiących chomikować latami filmy, tony muzyki i do