#anonimowemirkowyznania Murki może być mi przykro gdy niebieski przez większość naszego związku oklamywal mnie w sprawie swojej ex, a na moje urodziny dostałam dokładnie taki sam prezent - bransoletkę z grawerem - jaki kupił kiedyś jej? Nie wiem czy to #logikarozowychpaskow ale jest mi z tym bardzo źle...
@AnonimoweMirkoWyznania: To nie jest #logikarozowychpaskow, a raczej uzasadniony żal. Kupowanie takiego samego prezentu jak ex to jest ekstremalne pójście na łatwiznę, tym bardziej, ze jeszcze tak Cię okłamywał. To nie jest sprawa warta nie wiadomo jakiego focha, ale ja na Twoim miejscu tez bym czuła dziwnie.
#powodz #polska #beka #heheszki Wyobrazcie sobie, ze w tym chlewie obsranym gownie. Straz ma jeszcze takie wozy xD. Brakuje jeszcze koni a z tyłu sprzęt strazacki
Murki może być mi przykro gdy niebieski przez większość naszego związku oklamywal mnie w sprawie swojej ex, a na moje urodziny dostałam dokładnie taki sam prezent - bransoletkę z grawerem - jaki kupił kiedyś jej? Nie wiem czy to #logikarozowychpaskow ale jest mi z tym bardzo źle...
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
No nie popisal sie
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling