Aktywne Wpisy
Veela 0
#eurowizja ktory polski artysta mógłby wygrać Eurowizję? Tylko poważne propozycje
sildenafil +200
Rada Europejska ds Polityki Społecznej przyjęła dzisiaj dyrektywę, która za definicję zgwałcenia uznaje jedynie akt penetracji waginalnej, analnej lub oralnej o charakterze seksualnym ciała kobiety . Tak, tylko kobiety. To już tylko krok od przyjęcia jej przez Parlament Europejski. Co to oznacza w praktyce?
Prawdopodobnie, jeżeli dyrektywa będzie implementowana, czeka nas dualizm prawny i odrębna (nowa) definicja zgwałcenia w przypadku gdy ofiarą jest kobieta oraz odrębna (stara) definicja zgwałcenia, gdy ofiarą jest
Prawdopodobnie, jeżeli dyrektywa będzie implementowana, czeka nas dualizm prawny i odrębna (nowa) definicja zgwałcenia w przypadku gdy ofiarą jest kobieta oraz odrębna (stara) definicja zgwałcenia, gdy ofiarą jest
#obrazamzielonki
Komentarz usunięty przez autora
Co za snoby.
A na wykopiwo to wszyscy latają.
Dałem tagi zeby jak najwiecej osob mnie zobaczylo.
Sami siedzicie w swoich piwnicach i pewnie rodzice za was płacą - za hajs matki baluj #!$%@?.
Ale jak chłopak napisze ze z checia kogos pozna bo bedzie sam jak palec w obcym miescie to nie hurr durr zjeb, stuleja i nagorszy.
Brzydzę się wami,
dobra, oprócz Ciebie też, nie zdążyłem odsiać mądrzejszych od tej chmary głąbów, wybacz
I takie pisanie listy wymagań nie wygląda zbyt dobrze i raczej odstrasza potencjalne koleżanki. ;)
Jeden i ostatni raz ustosunkuję się do produkcji twojego umysłu:
Primo: umieściłem 2x bo wcześniejszy umiescilem przed czy tam w trakcie nocnej i zginął w tłumie contentu o byle czym - jak to na nocnej.
Secundo: lista wymagan to to nie jest, to m.in. odrzucenie znajomosci ze starszymi lub zbyt mlodymi, plus ze oczekuje osoby w odpowiednim przedziale wiekowym i ktora dba o higiene, ktora ma choc troche blyskotliwosci to
Bo wiekszosc ludzi to glupcy i brudasy.
Zmuś mnie.
@except: :D no dobra, odpuszczam już dyskutowanie. Twój wpis, Twoja bajka xD
Gazetka, co się przejmujesz podludźmi, dołącz do mojego ruchu gardzenia zielonkami
Jasne, chętnie!
Yyy, tylko jakby co to nie czytaj spoilera w moim komentarzu do @Reepo