Wpis z mikrobloga

http://ig24.pl/rio-2016-kolarstwo-torowe-malgorzata-wojtyra-nie-pojedzie-w-omnium/

Z Rio docierają do nas bardzo dziwne informacje. Sama zawodniczka, za pośrednictwem mediów społecznościowych potwierdziła już, że prawdziwe. Z powodu niezrozumiałej decyzji trenera Małgorzata Wojtyra nie pojedzie w jutrzejszym omnium.

Już jutro będziemy świadkami emocjonującej rywalizacji kolarek torowych w omnium, czyli kolarskim wieloboju. Spora grupa kibiców dopatrywała się w nim nawet szans medalowych. A wszystko za sprawą Małgorzaty Wojtyry. Nasza reprezentantka zdobyła już raz medal w tej konkurencji – brąz na
@TheUlisses: #!$%@?, ci wszyscy działacze i leśne dziadki to jest jeden wielki rak, który toczy polski sport i w sumie nie tylko sport - wszędzie kolesiostwo, układziki. Nieważne twoje umiejętności, co sobą reprezentujesz, jak masz wujka Janusza gdzieś postawionego to już jesteś król. To mnie w sumie #!$%@? najbardziej w tym kraju, #!$%@? spuścizna PRL-u (tak przynajmniej mi się wydaje, bo nie mam prawa tego pamiętać)