Aktywne Wpisy
Afrojohny +4
Dworzec w Katowicach o tej porze to jest jakiś inny wymiar XDDD
L3stko +2
Kojarzycie sprawę tweeta z groźbą ataku na Sejm? Nie mam zamiaru nikogo bronic bo sam również krytykowałem gościa, ale robi się ciekawie. Osoba o której była mowa w tamtym znalezisku zgłosiła na policji przejęcie swojego konta twitterowego. Jeśli faktycznie to nie on pisał, kolejny raz okaże się, że wykopki to wieśniaki z widłami i pochodniami.
Jak już wspomniałem, ja sam go krytykowałem ale jednocześnie zakopałem znalezisko, za co oczywiście byłem bluzgany. Głównym
Jak już wspomniałem, ja sam go krytykowałem ale jednocześnie zakopałem znalezisko, za co oczywiście byłem bluzgany. Głównym
#bezpieczenstwo #it #blackhat #defcon #hacking #niebezpiecznik #zaufanatrzeciastrona #pytanie #sieci
za standardowo pół roku
Ok, to pytam gdzie teraz
Komentarz usunięty przez autora
chwila, to jest asia nie las vegas zgadza się?
no i to jest niezwykle dziwne.
Oglądanie konferencji bezpieczeństwa IT rok czasu od wydarzenia i 1.5 roku od wykrycia luk jest zgoła bez sensu. Co tym bardziej dziwi zważywszy że defcon i blackhat to głównie geeki a ci szczególnie często dzielą się wszystkim i wrzucają do sieci jak popadnie błyskawicznie każdy materiał.
Konferencje urologów szybciej znajdziesz w necie niż blackhata ...
Co mnie dziwi to nie to że nie publikują głównych kamer tylko że nie ma pirackich nagrań z ręki.
A defcon to konferencja typowych geeków i w ogóle powinna być transmitowana live (i jest), co ciekawe wifi village zeszłym razem było chyba kilka dni po konferencji a teraz to nic nie ma.
Swoją drogą po co tyle płacić za blackhata jak defcon jest 8x tańszy a jest w tym samym
Jeszcze dziwniejsze że defcon jako streamowany online nie trafia na YT czy TPB w tym samym dniu co emisja.
@zielonek1000: Może blackhat uchodzi za profesjonalny i pieniądze niespecjalnie grają rolę gdy na tę konferencję wysyła Cię Twój pracodawca. Defcon ma opinię taką jak napisałeś - zbieranina geeków robiąca IT-heheszki ;) Ale mnie nie pytaj, ja tam byłem na Defconie, a nie BlackHatcie.
A jak jest z prelegentami?
Oni płacą czym im płacą i czy oni się zgłaszają czy do nich się zgłaszają?