Aktywne Wpisy

bruhmomentow +17
Sądząc po cenach nie ma sensu chodzić do tych niemieckich tuskosklepów jak lidl i kaufland, ja kupuje tylko w polskich sklepach takich jak biedronka tu mnie przynajmniej żymianie nie okradną
źródło: jestempierdolnieta
Pobierz
nextlvl +38

#bezpieczenstwo #it #blackhat #defcon #hacking #niebezpiecznik #zaufanatrzeciastrona #pytanie #sieci
źródło: comment_a6dlqG13rPBpTBWksrLHMeyRdT8En5Qo.jpg
Pobierzza standardowo pół roku
Ok, to pytam gdzie teraz
Komentarz usunięty przez autora
chwila, to jest asia nie las vegas zgadza się?
no i to jest niezwykle dziwne.
Oglądanie konferencji bezpieczeństwa IT rok czasu od wydarzenia i 1.5 roku od wykrycia luk jest zgoła bez sensu. Co tym bardziej dziwi zważywszy że defcon i blackhat to głównie geeki a ci szczególnie często dzielą się wszystkim i wrzucają do sieci jak popadnie błyskawicznie każdy materiał.
Konferencje urologów szybciej znajdziesz w necie niż blackhata ...
Co mnie dziwi to nie to że nie publikują głównych kamer tylko że nie ma pirackich nagrań z ręki.
A defcon to konferencja typowych geeków i w ogóle powinna być transmitowana live (i jest), co ciekawe wifi village zeszłym razem było chyba kilka dni po konferencji a teraz to nic nie ma.
Swoją drogą po co tyle płacić za blackhata jak defcon jest 8x tańszy a jest w tym
Jeszcze dziwniejsze że defcon jako streamowany online nie trafia na YT czy TPB w tym samym dniu co emisja.
@zielonek1000: Może blackhat uchodzi za profesjonalny i pieniądze niespecjalnie grają rolę gdy na tę konferencję wysyła Cię Twój pracodawca. Defcon ma opinię taką jak napisałeś - zbieranina geeków robiąca IT-heheszki ;) Ale mnie nie pytaj, ja tam byłem na Defconie, a nie BlackHatcie.
A jak jest z prelegentami?
Oni płacą czym im płacą i czy oni się zgłaszają czy do nich się zgłaszają?