Wpis z mikrobloga

@adsz65_2: w teori, kiedy byłeś ostatnio u lekarza? jak jesteś zarejestrowany do lekarza to i tak przychodzisz na odpowiednią godzinę więc nie da się bez kolejki, to nigdy nie będzie tak, że wejdziesz sobie i zaczniesz prześwietlenie robić i nikt Cie nie wygoni bo Ty masz odznake xD
@wczoraj: jak są znajomosci to wchodzę i tak pierwszy ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale wlasnie siedzę u lekarze i juz zaczęły mnie #!$%@?ć różowe paski które koczują tutaj od godziny pomimo, że mają na później ode mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@adsz65_2 przy takich wizytach u lekarza rodzinnego to szkoda strzępić ryja i się rozdrabniać. Za to duży plus jest jak np czekasz na powiedzmy rezonans, gdzie masz termin 2 tygodnie zamiast 4 miesięcy. Albo gdy ustawiasz się na zabieg który masz za miesiąc zamiast za 2 lata
Za to duży plus jest jak np czekasz na powiedzmy rezonans, gdzie masz termin 2 tygodnie zamiast 4 miesięcy. Albo gdy ustawiasz się na zabieg który masz za miesiąc zamiast za 2 lata

@keisut: to tak chyba nie dziala. obowiazuje tylko do wchodzenia z pominieciem kolejki na miejscu. probowalem kiedys do ortopedy sie zapisac wczesniej niz najblizszy termin i mi odmowila baba (poinformowalem ze mam legitymacje HDK

@adsz65_2: to jest