Wpis z mikrobloga

Wyjaśnijcie mi w prostych słowach, bo nie rozumiem. Nie pojmuję, dlaczego mądry, wartościowy wpis z ciekawostką ze świata polityki, nauki, wpis o samorozwoju czy choćby inteligentny żart trafia jak zwykły smieć na dno mikrobloga, a na powierzchnię wypływają bezwartościowe gównowpisy zakompleksionych atencjuszek wstawiających zdjęcia z golizną własnej produkcji. Pal licho, czy to stóp, nóg, czy może nawet jelita cienkiego z grubym. Czy nie miałbyć to w założeniu portal, gdzie ludzie dzielą się bezinteresownie wiedzą z kraju i ze świata?

Bo jeżeli tak, to z tymi założeniami się rozmija całkowicie.
  • 13
  • Odpowiedz
@rosjanie: jeśli ten jeden człowiek siedzi na jednym portalu z tysiącem podludzi to ja nie rozumiem po co on tam siedzi, widocznie albo jest głupi albo leczy jakieś kompleksy albo też jest podludziem
  • Odpowiedz
jeśli ten jeden człowiek siedzi na jednym portalu z tysiącem podludzi to ja nie rozumiem po co on tam siedzi, widocznie albo jest głupi albo leczy jakieś kompleksy albo też jest podludziem

@slucham-psa-jak-gra: może siedzi na portalu dla tego 0,1% wartościowej treści, która jest kompilacją z połowy internetu.

P.S. Próbujesz mnie obrazić?
  • Odpowiedz
@rosjanie: Głupota i dziadostwo są o wiele bardziej atrakcyjne - w telewizji pełno paradokumentów o fikcyjnych problemach zamiast filmów dokumentalnych o nauce, w prasie głównie jest sensacja, niewiele artykułów o badaniach naukowych. A tutaj zamiast poczytać ciekawostki masz zdjęcia nóg.
  • Odpowiedz