Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Kolejny samotny wieczór z whisky. Mam +20 i wiem że jestem skazany na samotność. Brak charyzmy+brzydki ryj+niski wzrost+małomówność+brak ciekawego życia+brak znajomych. Jestem sam na tym świecie, wśród ludzi czuję się obco. Chciałbym wejść w związek ale moja wartość na rynku wynosi 0. W moim wieku rózowe już raczej nie szukają miłości tylko betabankomatu. Większość związków tworzy się w szkole średniej albo tuż po niej w okolicach 20. Gdy patrzę na ludzi w związkach, widzę wysokich,umięśnionych,przystojnych facetów którzy mają świetne dziewczyny to zwyczajnie zazdroszczę bo ja nigdy nie będę takim facetem

Wasze zdrowie, zachleje się kiedyś na śmierć i tak nikt nie zapłacze...

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 18
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: kolego masz takie myślenie odnośnie różowego jak ja odnośnie pracy, myślę że już nigdy nie znajdę fajnej i dobrze płatnej i już zawsze będę tyral fizycznie na nocki tak jak w tej chwili.

Różowego mam, ale robota do dupy, znajomych brak, hobby brak, nudne jak pi@da życie. Znajdziesz dziewczynę, 30 nawet nie masz, to się w każdej chwili może stać. Zagaduj losowo na ulicy, co masz do stracenia, nic.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Pewnie, bo szczęście w życiu da się osiągnąć tylko poprzez kopulację...

Ręce opadają, zwierzęce myślenie.

P.S. Wysocy, przystojni i umięsnieni sebeusze też mają kompleksy (słyszałeś o bigoreksji?), lęki i depresję. To tylko ludzie, nie są idealni.
  • Odpowiedz
ZepsutaProgramistka: @paziu: Kurde, ale coś w tym jest. Po tym całym cock-carousel które trwa u loszek do ~25 roku życia zaczynają szukać frajerzyny bankomatu. A myślami wracają pewnie do przystojnych Marcinów, którzy ją bolcowali namiętnie i motzno.

To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling

• Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: no, a faceci szukaja frajerzyny, ktora upierze skarpety, zrobi obiad i #!$%@? gale wieczorem. nie ma co przesadnie generalizowac, bo wtedy nigdy nie wyjdzie sie z piwnicy i nie pozna wartosciowego czlowieka.
  • Odpowiedz
WolnaUkochana: @paziu: czy jak wezmę ślub to kobieta podpisuje na siebie cyrograf że jakby co to do końca życia będzie mi prała i gotowała? Nie. Za to facetowi przy rozwodzie zabiorą połowę majątku, dowalą alimenty na dziecko a także coraz częściej alimenty na byłą żonę (w Polsce dopiero zaczynają z tymi alimentami, ale w USA to już normalność).

To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop

• Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania:

jak się ma dobrego adwokata to intercyzę można podważyć.

xD moze jakies przyklady?

Poza tym 99% kobiet w życiu nie podpisze Ci intercyzy.

gowno prawda. wiele kobiet nie podpisze, ale te 99% jest wziete z dupy.
  • Odpowiedz