Aktywne Wpisy
Alzena +8
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kolejny samotny wieczór z whisky. Mam +20 i wiem że jestem skazany na samotność. Brak charyzmy+brzydki ryj+niski wzrost+małomówność+brak ciekawego życia+brak znajomych. Jestem sam na tym świecie, wśród ludzi czuję się obco. Chciałbym wejść w związek ale moja wartość na rynku wynosi 0. W moim wieku rózowe już raczej nie szukają miłości tylko betabankomatu. Większość związków tworzy się w szkole średniej albo tuż po niej w okolicach 20. Gdy patrzę na ludzi w związkach, widzę wysokich,umięśnionych,przystojnych facetów którzy mają świetne dziewczyny to zwyczajnie zazdroszczę bo ja nigdy nie będę takim facetem
Wasze zdrowie, zachleje się kiedyś na śmierć i tak nikt nie zapłacze...
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@AnonimoweMirkoWyznania: kolo z monopola zapłacze, #!$%@? to wszystko, zdrówko
@AnonimoweMirkoWyznania: mhm, czytaj dalej redpilla
Różowego mam, ale robota do dupy, znajomych brak, hobby brak, nudne jak pi@da życie. Znajdziesz dziewczynę, 30 nawet nie masz, to się w każdej chwili może stać. Zagaduj losowo na ulicy, co masz do stracenia, nic.
Ręce opadają, zwierzęce myślenie.
P.S. Wysocy, przystojni i umięsnieni sebeusze też mają kompleksy (słyszałeś o bigoreksji?), lęki i depresję. To tylko ludzie, nie są idealni.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
Zaakceptował: sokytsinolop
xD moze jakies przyklady?
gowno prawda. wiele kobiet nie podpisze, ale te 99% jest wziete z dupy.