Aktywne Wpisy
LM317K 0
Czemu już się nie mówi globalne ocieplenie tylko "climate change"?
#debata
#debata
SkyrFan2000 +19
W sytuacji z dwoma patusami w #krakow najbardziej mnie bawi jak ludzie piszą że spierdoks im psa rozjeżdżał specjalnie XD
Serio w to wierzycie? Że typ sobie wziął i wjechał rowerem w psa?
Wiecie że rower to nie jest samochód, i jak wjedziecie w psa to się sami też #!$%@? przy okazji?
Jak wy sobie to wyobrażacie? Carmagedon rowerem? XD
Dużo
Serio w to wierzycie? Że typ sobie wziął i wjechał rowerem w psa?
Wiecie że rower to nie jest samochód, i jak wjedziecie w psa to się sami też #!$%@? przy okazji?
Jak wy sobie to wyobrażacie? Carmagedon rowerem? XD
Dużo
Myje je specjalnie zimną ( mokrą ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) wodą.. ale po godzinie się robią daremne..
I pytanie, czy na stan włosów ma wpływ rodzaj suszenia? mam na myśli różnice między suszarką a ręcznikiem.
Pozdrawiam!!
#modameska #modadamska
Na suszenie najlepszy patent to osuszenie bardzo wstępne delikatnie ręcznikiem, później ściągnięcie reszty wody ręcznikiem papierowym (takim kuchennym), a na koniec suszenie u nasady włosów lekko ciepłym/letnim nawiewem. Dzięki temu nie zniszczą się, a ograniczone będzie przetłuszczanie.
Szampon do suchych włosów - może balsam myjący Sylveco? On jest bardzo "odżywkowy" i nawilżający. Możesz
@stiwinga22: a próbowałeś odżywkami, miałem w swoim życiu okres zapuszczania długich włosów i działały świetnie.
Miałam ten http://skarbysyberii.pl/pl/home/367-gesty-szampon-wzmacniajacy-do-wlosow-cienkich-i-lamliwych-4607040318582.html , niby do włosów cienkich, ale z suchymi też sobie dobrze radzi. Ale najlepiej sam poczytaj składy i zobacz, który ci najbardziej odpowiada (im dalej w składzie są detergenty tym lepiej).