Aktywne Wpisy
dajgryza +170
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
novyr9 +33
Statek badawczy RV Flip był do 2023 r. jedynym statkiem na świecie, który mógł zmienić pozycję z poziomej na pionową na środku oceanu. Ma około 108 metrów długości . Zaprojektowany tak, aby mógł zmienić pozycję pionową o 90 stopni w linii prostej, tak aby przód statku na górze miał 17 m. wysokości, a na dole zanurzył się na 91 m. długości, czyli większość statku była zanurzona pod wodą. To pomaga statkowi w
Film jak dla mnie 7,5/10.
Ciekaw jestem co wy myślicie. #popularnaopinia czy #niepopularnaopinia?
#filmy #dc #dccomics #batman #superman #komiks
Podaj mi dokładnie co do sekundy długość Twojej wersji filmu :P
Obejrzałem extendet jakąś, ale nie zauważyłem tam żadnej dodatkowej treści.. :/ albo coś przegapiłem, albo w kinie puścili mi mega wersję :P
2. Ja byłam w kinie i uważam że fabuła i chronologia była ok.
3. Może Twoim kolegom chodzi o te "sny" które miał Bruce Wayne, bo faktycznie wybiegały one daleko w jakąś alternatywną przyszłość?
4. Co do Wonder Woman (fav ;)) to pojawiała się na tyle dużo aby przedstawić jej postać tak jak Aquaman, Flash i Cyborg w tajnych dokumentach Lexa Luthora (bo niedługo będzie Justice League)
Chętnie obejrzałabym Twoją wersję dla porównania ale uważam że to co było w kinie było 8/10
@hero5000: Raczej błędna opinia. Wersja rozszerzona naprawia kilka błędów związanych z chaotycznością montażu kinówki, ale w żadnym stopniu nie naprawia wielu błędów które leżały w samym sercu tego filmu. I tyle. Dodaje sceny które nie wnoszą do fabuły, nic bez czego ten film nie mógłby zostać zrozumiany (nawet scena "komunii" ze Steppenwolfem bardziej służy fundamentom pod Justice
Ad. 1. W domu, w salonie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ad. 2. Właśnie tego nie rozumiem, tak jakbym oglądał całkiem inny film niż moi znajomi. Szczerze powiem, że teraz chętnie poszedłbym do kina na ten film. Zniechęciły mnie opinie znajomych i recenzje.
Ad. 3. Nie mam pojęcia chyba bd musiał obejrzeć razem z nimi bo nie ma rady. Jeśli w kinie była wersja 3h to
@jjsszz: Gdyby godzina trwała 50 minut tak by rzeczywiście było.