Wpis z mikrobloga

@mudzo: Mam do grania jeszcze konto kolegi ( ͡° ͜ʖ ͡°). 3/4 gier z nimi tak wygląda. All mute poleciał na wszystkich, i zaczął do mnie #!$%@?ć, #!$%@? z tym, że im zasejwowałem AWP. Trafiałem już nie raz na bardzo spoko ludzi, na bardzo spoko Rosjan, ale dzięki nim ta gra się tak #!$%@?, że człowiekowi się odechciewa nie raz grać.
@Gitler: Ja 2 dni temu zawiesiłem granie w CS:GO. Z powodu ruskich, rakowych dzieci z cienkim głosikiem bez mutacji, turków/tugasów, debili co wychodzą z meczu na początku albo po paru przegranych rundach, czitów co odpalały się jak przegrywali sromotnie z nami by nagle cudownie wyrównywać. Fajne triggery i WH skoro wcześniej byli #!$%@? zamykającymi w teamie.

CS:GO to RAK.

System rang ssie i to mocno.

EDIT: Zapomniałem jeszcze o trollach oraz
@Gitler: Yhy. Czyli wcześniej w ciągu TYGODNIA dostałeś juz bana na 30 minut, 2h, 24h i teraz 7 dni. No #!$%@? to zastanów się co ty #!$%@? zanim zaczniesz kogoś od raków wyzywać, raku.

Nie wiem jakim cudem wam się udaje wyłapać bana na tydzień, ja ostatnio bana na pół godziny dostałem z pół roku temu. Nie żal mi was ni #!$%@?, w sumie to powinni takich ludzi na miesiąc banowac
@Antlion: Skoro gram z Ruskimi, dostaje zero infa. Musze ich mutować, bo drą #!$%@? na mikrofonie, to tak dostaje co chwile bany. Wyszedłem z meczów kilka razy, Często jest tak, że otwieram gre, a ruskie boby nic nie grają, to z takich meczy wychodzę, bo nie mam zamiaru, grac, starać się i przegrywać mecz, bo ci wolą się wyzywać.