Wpis z mikrobloga

• 3
@Talvisota moj sprzęt do zbierania. Zarabiam 8euro na godzine. Nocleg mam zapewniony i gastro we wlasnym zakresie. Zbieranie odbywa się leżąc ma klatce rękami do dolu. Srednio co 4h jest przerwa i popołudniu jest godzinna przerwa. Brak dnia wolnego. Plecy bola niemiłosiernie, cale rece w chrostach. Praca mega ciężka, ale bedac 18nastolatkiem pieniądze jakie zarobie mnie trzymają mnie przy zyciu x)
  • Odpowiedz
  • 0
Powiem wam, ze sa prawie same rumunki, ale babki sa mega pozytywne i kochane :D pomagaja w kuchni jak trzeba, posprzataja.
  • Odpowiedz
  • 4
Przed 5dni co jestem to podejmowalem jeszcze prace indywidualne: wyrywanie chwastow(tragedia), naprawa samochodu szefa(bezpiecznik #!$%@?), pomoc przy koszeniu trawy. Ogólnie jest trochę facetow z pl, ale ze mam gadane i dobrze opanowany angielski szef mnie lubi. To chyba tyle na ten moment. ( ͡° ͜ʖ ͡°) módlcie się na moje plecy i ręce, Amen
  • Odpowiedz
@damikjeh: sprawdź za żywopłotem, czy nie ma Czeczenów albo Ukraińców z kałasznikowami. W razie co nie uciekaj, bo będzie kulka. Najlepszym momentem na ucieczkę jest, kiedy już sprzedadzą cię do burdelu, ale jeszcze zanim zaczną szprycować heroiną
  • Odpowiedz
  • 2
@damikjeh: weź sobie ze skarpet zrób ochraniacze na ręce, przetnij tam gdzie palce i naciągnij aż do łokcia i potem rękawice na to, to nie będziesz miał aż tak podrapanych
  • Odpowiedz