Wpis z mikrobloga

Pewnie zostanę za to wykastrowany.... ale jednak zaryzykuje :)
Mój różowy pasek postanowił założyć sobie kanał YT o tematyce makijażu, takie tam jak się pomalować żeby nie straszyć zbytnio na ulicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kanał z grubsza przeznaczony dal innych różowy pasków i ewentualnie niebieskich Drag Queen.
Proszę o ocenę i jakieś uwagi... ale biorąc pod uwagę że to pierwsze wystąpienie przed kamerą i w ogóle pierwsze przymiarki :)
Z technicznego punktu widzenia to wiem że brakuje ostrości gdy jest przybliżana ręka do obiektywu... mnie akurat nie było po drugiej stronie obiektywu a lustrzanka ma swoje ograniczenia ^^
https://youtu.be/uX8vZYbXVuE
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@walfie: No to racja :) Ale co było cięż żeby to wszystko w całość złożyć to moje... widać że się stresowała podczas nagrania. Następnym razem to Jej podaj 50ml wody ognistej na odwagę ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
@Stopa86: Technicznie to ja nie wiem, nie znam się, choć ciekawiłoby mnie jakiego programu używasz do montowania i do zrobienia intro, bo sama zamierzam niebawem się nieco bardziej uzewnętrznić. ;) Widać, że pierwszy raz, bo dziewczę mocno zestresowane, z czasem będzie coraz śmielsza. :) A tak w ogóle, to masz fajnego, sympatycznego różowego z przecudnymi oczyskami. :)
  • Odpowiedz
@Erk700: No niestety podczas edycji musiałem podkręcić znacznie dźwięk bo mikrofon lustrzanki trochę ssie. Po fakcie zauważyłem że również mocniej słychać co się wyprawia na osiedlu :)
  • Odpowiedz
@nvmm: Intro robiłem na telefonie z Androidem ( ͡° ͜ʖ ͡°) - aplikacja się zwie Legend - Animate Text in Video.
Program do edycji który używałem to darmowy Kdenlive na linuxa.
  • Odpowiedz